nem.pe píše:i kdyby se toho auta nedotkl tak se zařadil takovým spůsobem že být tam ty tak se tam válíš v tý škarpě taky
jóó já zapoměl ty vlastně seš ten co má vždy pravdu a zastává opačný názor jen aby nebyl ovce v davu
nene to bě by se to nestalo ty přece víš co dělat
Myslim ze nejake osobni invektivy si muzes nechat pro sve deti nebo tak,ju? Nenastinil jsem tu nic o tom, ze by snad ten clovek udelal neco, co ja schvaluji, jen jsem upozornil na nejake nesrovnalosti a nektere, jak jsi to rekl...
ovecky... s tim mohou mit problem,že?
Povazuju za smutne tohle volani "LIDU" po vetsich represich. Narovinu, clovek ktery ma skutecnou, politickou ci lobistickou moc vas muze poslat do pole a nestane se mu nic. Lacina mel v tomhle "smulu" ze sedel v Superbu, coz ...ovecky...povazujou za nejake uberauto, ale zaroven to byl nejaky franta z stredniho managementu bez znamosti atp...
A proto se vytecne bavim, kdyz nekdo plamene krici v diskusich: Vice bezpecnostni akci a vice statni represe na silnich! Lidi co skutecne prasi, to maji nahaku a zbytek ....
eh to slovo se mi libi ....ovecek... zaplati sve tradicni pokuty za nesvitici zarovku, sestou novelizovanou lekarnicku, ci prekroceni limitu v obci o 3,698978 Km/h. A jeste s radostnym pocitem, jak je ty dopravni policisty videt, a jak pekne potiraj "piraty" co jsou pravidelne na nove, tesne pred zviratkem na konec
Mimochodem, vite ze s pokutama ( v predem stanovene cca vysi) se uz predem pocita v rozpoctu mesta na dalsi rok? Vzpomente si na to az najdete nejky fajn listecek za steracem