Jezdi opatrně! Žiješ jen jednou!

Diskuze o čemkoli.

Re: jezdi opatrně!!! - žiješ jen jednou...

Příspěvekod Rady » 20 črc 2011, 22:36

Lacina dostal trest na spodni hranici sazby i kdyz statni zastupce pozadoval 8-9 let. Nejak nechapu proc mas potrebu zrovna jeho jednani zlehcovat. Ja jsem ho uvedl jen jako priklad. Podobnych hajzliku na ceste jezdi daleko vic. Jen jeste dodam ze na strechu poslal mazdu a za volantem byla zena.
BMW K1200LT ------->> vice zde 4,6l/100 km
Rady

2500+

Reputace: 0
Skútr / moto: jawy,CZ, B400/K4, B650/K4,BMW LT K1200, chrompaket

Příspěvekod jarafari » 20 črc 2011, 22:38

a Lacina (bez ohledu na miru zavineni te Hondy na strese) se na tom bohuzel svezl.

Nechápu proč bohužel :?: :!: :?: .... Takovýhle lidi si to jenom a jenom zasloužej....Doufám, že ten Trpišovský ho bude rychle následovat... aby si to i ty ostatní namachrovaný k...ti uvědomili.... že silnice neni závodní dráha, a že svoje ego si maj držet na uzdě :?
jarafari

750+

Příspěvekod Sectoid » 20 črc 2011, 22:55

Protoze mne neuveritelne bavi, jak dokazete (at ted to rozhodne nemyslim spatne) soudit lidi dle informaci z medii...

Puvodne jsem tu sepsal elaborat, ale nema smysl tu rozebirat Lacinu. Jen k BODY k zamysleni:

Vite treba o tom, ze to video, co je k dispozici na strankach novy, primy atp je v urcitych castech zrychlene? Vite ze stopy na Lacinove superbu vubec neodpovidaji nejakemu raztnejsimu kontaktu mezi obema vozy? Je fajn zavrit cloveka, i kdyz tu Mazdu opravdu jen prehledl?

Osobne se take klonim k variante za Lacinovi ruplo v kouli, ale jen neuverilne nesnasim tuhle stadovitost lidi na diskusnich forech a silne reci o "piratech v silnejch karach".
Sectoid

250+

Skútr / moto: HONDA PCX(prod.) / Honda SW-T 400 (prod.) / NC750X

Příspěvekod jarafari » 20 črc 2011, 23:03

Tak mě se*ou lidi co jezděj jak idi..... (machři,egoisti a prostě ty co si myslej že jim vše projde ,ty co si myslej, že jsou king of the road) i ve starejch kárách, ale co si budem povídat... nejvíc jako idi.... jezděj právě bohatší lidi v Audinách ,Mercedesech apod... Jako, já vim nenaděláme s tim nic, kor v tom našem zkorumpovanym státě, ale mě to prostě se*e... a když půjdou tyhle dva jako příkladníci pěkně bručet...pro mě je to dobře... a třeba se nad tim i ty další zamyslej....ale stejně o tom pochybuju :? :( :evil:
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 09:43, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
jarafari

750+

Příspěvekod nem.pe » 20 črc 2011, 23:09

i kdyby se toho auta nedotkl tak se zařadil takovým spůsobem že být tam ty tak se tam válíš v tý škarpě taky
jóó já zapoměl ty vlastně seš ten co má vždy pravdu a zastává opačný názor jen aby nebyl ovce v davu
nene to bě by se to nestalo ty přece víš co dělat
Obrázek
Petr 777661064
Aktuálně: Triumph Tiger 1050 58000Km (já 22000)
Bylo:Piaggio X9 200 EVO 67000Km (já 33000)
Simson skútr 18000Km (Já 7000)
JAWA 350\640 22000Km (já 20000)
JAWA 20 15000Km (já 8000)
nem.pe

250+

Reputace: 11
Skútr / moto: Triumph Tiger 1050

Příspěvekod Rady » 20 črc 2011, 23:09

I kdyby se jednalo ja Ty pises o prehlednuti, tak to ze malem zabil dva lidi (to ze prezili povazuji ja osobne za neuveritelnou nahodu) je na trest s odnetim svobody. Vubec mne nezajima kde a jak upravene video koluje a neverim, ze soud rozhodoval na zaklade upraveneho videa z Novy. Denne jezdim autem a denne mne a jine ucastniky sinicniho provozu ohrozuje nejaky podobny idi.... s pocitem ze ma "nadupanou karu". Naposledy to bylo audi 6, kdy mi z vedlejsi vjel prede mne a mel jsem co dealat abych to dobrzdil. Ten idi... neuhl ani na stranu a jeste po dobrzdeni na to slapl, zrejme mi chtel ukazat o kolik vykonejsi auto ma. Nebudu to dal rozebirat, mam na to svuj nazor a s podobnym chovanim se setkavam jen u nas a obcas na Slovensku.
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 01:01, celkově upraveno 1
BMW K1200LT ------->> vice zde 4,6l/100 km
Rady

2500+

Skútr / moto: jawy,CZ, B400/K4, B650/K4,BMW LT K1200, chrompaket

Příspěvekod sedli » 20 črc 2011, 23:33

Aspoň se ta diskuze pořádně rozjela. Nehodlám psát žádnej román, jenom jsem si utvrdil, že jak plechovkáři tak motorkáři jsou si naprosto rovni, podle toho co tady čtu...a podle názorů některých lidí to jednou asi bude na silnicích úplný peklo.
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod Sectoid » 21 črc 2011, 01:09

nem.pe píše:i kdyby se toho auta nedotkl tak se zařadil takovým spůsobem že být tam ty tak se tam válíš v tý škarpě taky
jóó já zapoměl ty vlastně seš ten co má vždy pravdu a zastává opačný názor jen aby nebyl ovce v davu
nene to bě by se to nestalo ty přece víš co dělat

Myslim ze nejake osobni invektivy si muzes nechat pro sve deti nebo tak,ju? Nenastinil jsem tu nic o tom, ze by snad ten clovek udelal neco, co ja schvaluji, jen jsem upozornil na nejake nesrovnalosti a nektere, jak jsi to rekl...ovecky... s tim mohou mit problem,že?

Povazuju za smutne tohle volani "LIDU" po vetsich represich. Narovinu, clovek ktery ma skutecnou, politickou ci lobistickou moc vas muze poslat do pole a nestane se mu nic. Lacina mel v tomhle "smulu" ze sedel v Superbu, coz ...ovecky...povazujou za nejake uberauto, ale zaroven to byl nejaky franta z stredniho managementu bez znamosti atp...

A proto se vytecne bavim, kdyz nekdo plamene krici v diskusich: Vice bezpecnostni akci a vice statni represe na silnich! Lidi co skutecne prasi, to maji nahaku a zbytek ....eh to slovo se mi libi ....ovecek... zaplati sve tradicni pokuty za nesvitici zarovku, sestou novelizovanou lekarnicku, ci prekroceni limitu v obci o 3,698978 Km/h. A jeste s radostnym pocitem, jak je ty dopravni policisty videt, a jak pekne potiraj "piraty" co jsou pravidelne na nove, tesne pred zviratkem na konec :)

Mimochodem, vite ze s pokutama ( v predem stanovene cca vysi) se uz predem pocita v rozpoctu mesta na dalsi rok? Vzpomente si na to az najdete nejky fajn listecek za steracem :)
Sectoid

250+

Příspěvekod ScooterMarty » 21 črc 2011, 02:07

Sectoid: :lol:
Myslím, že se asi setkáváme na jiném webu... :D
dříve guttata
Martin, 608 463 502, Profil na Motorkáři.cz
Suzuki Burgman 400 '10 "Sněhurka"
Jezdím za Obrázek
ScooterMarty

500+

Reputace: 1
Skútr / moto: Suzuki Burgman 400, L0, bílá
Tuning / úpravy: Topcase, turistické plexi,

Příspěvekod Sectoid » 21 črc 2011, 02:13

guttata píše:Sectoid: :lol:

:) Rozhodně, leč tamní populace je až moc velký extrém, hlavně posledních pár let. Takovej "ZZR" priletet sem do diskusi... :)
Sectoid

250+

Příspěvekod Cova » 21 črc 2011, 07:20

guttata píše:Sectoid: :lol:

Myslíš web, kde tak krásně píšou o cyklistech? Tam si vždycky náramně počtu, hodím na sebe buznaobleček a jedu to vydýchat někam do lesa... :D
Cova

100+

Příspěvekod Miro11 » 21 črc 2011, 07:36

Aby sa diskusia neuberala len tým nesprávnym a naštvaným smerom napíšem niečo pozitívne...Pri dnešnej jazde na skútru mi všetci vodiči ochotne uhýbali z cesty..mávali na mňa ako na prvého mája...úsmevy nebrali konca kraja :D a ...potom som sa zobudil :lol: ráno lejak a cesta z HK do Pce úžasná..všetci mi uhýbali z cesty, vodiči niečo gestikulovali myslel som si že pozdrav ale oni si len ťukali na čelo čo to za blba ide v takom daždi na skútru :lol: ale mne to nevadilo, pretože som si to krásne užil..nelietali muchy a neprášilo sa....no a mal by som prestať brať tie antihystaminika a antidepresívna konečne :P
Miro11

1000+

Skútr / moto: ...ex B650 Exe 07 :-)
Tuning / úpravy: social edition

Příspěvekod bago77 » 21 črc 2011, 08:23

Miro11

:lol:
bago77

50+

Skútr / moto: Honda PCX Seal

Příspěvekod Hasmann » 21 črc 2011, 22:23

To Rady: Pokud máš problém s mýmy někdy vyhraněnými názory,tak se omlouvám,ale nebudu jiný.Takové ty představy o toleranci na cestě jsem už dávno ztratil a pokouším se na silnici akorát přežít. Ale pokud se dostanu do situace kdy narazím na bl....,který měl několikrát možnost mě behem kousku silnice přimáčknout gumou,tak mu to slovně klidně řeknu. Klidně budu dál jezdit s pocitem že si někdo bude na mě vzpomínat s tím,že jsem mu otevřel dveře a slušně se ho na něco zeptal a poté,co mi svým výrazem tváře a dnes již nepamatujícími se přesně slovy dal najevo,že mě má u pr.....,tak mu klidně ty dveře otevřu podruhé.Proč: Protože raději budu já dneska tím idi...... který ho seřval ale přežil a nedostane příště do té situace tebe,tvého kamaráda či člena rodiny,protože si příště všimmne že za ním už několik set metrů jede malá uřvaná motorka,to je něco za co mi to stojí. Pokud budu v tvých očích gauner,mi to nevadí...viděl jsem díky své profesi příliš mnoho neštěstí na to abych ignoroval mávnutím ruky jiné ignoranty. Výsledek bude právě vývoj na silnici ten,že čím větší auto,tím větší právo jízdy,to je to co chceš? A ty se se svou bezbřehou toleranci idi..... na silnici budeš krčit na zastávce MHD protože bude zcela nemožné na silnici vyjet? Toho se nechci dožít...
Takže pokud někdo udělá chybu a uzná ji a omluví se,nemám problém...pokud se někdo ke mě na silnici bude chovat tak,že mě bude chtít dostat do nemocnice,nemůže se pak divit že mu slovně řeknu něco peprnějšího.
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 13:38, celkově upraveno 1
Hasmann

500+

Reputace: 3
Skútr / moto: Aprilia SR 50 S, Piaggio X evo 125
Tuning / úpravy: 70cm kit Polini

Příspěvekod hruzamil5 » 21 črc 2011, 22:46

dost .... už nato kašlete ... :) Miro11 - :lol: já sem z milovic tak jsem se jel dneska kouknout na tu ledovou kouly co nám tu uprostřed léta přistála ... scoota sem nechtěl mokřit tak sem vytáhnul babettu 207 .. :D no samozřejmě že jsem se tak kiláček od domu pěkně rozsekal na bahýnku .... :D :D ona ta babeta totiž začla natom bahnu hrabat .. což sem ve 30km/h opravdu nečekal .... pak jsem tak 500m šlapal než mi to chytlo .. a jel se celej od bahna mokrej jak sv*ne kouknout natu krásu ..... natočil jsem si to vyfotil a jel vtom dešti zase domů ... :D :D :D kdo viděl zprávy na nově tak ví oco se jedná viz odkaz :) http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/co ... koule.html
US offroad service > servis veškerých US cars ...dodávka dílů z USA .....
dále veškerý servis 4kolek a skůtru
Martin Háša> +420 601 654 654
Miloslav Hrůza> +420 723 375 170

Po-So 10-18h
hruzamil5

500+

Skútr / moto: aerox tuniing !
Tuning / úpravy: ve výstavbě

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata