No jednou jsem potkal na autoprázdné silnici borce(cca 50 let),který mě během jednoho kilometru málem třikrát sunda.Nejdřívě na rychlostce mě objel asi půl metru od zrcátka (měl levý pruh volný,ale nechtělo se mu jej použít...asi),pak vyjel na most a jel stejnou cestou,pak odbočil a já si říkal co se ještě bude dít.Pak hledal správnou odbočku do kolmých ulic,takže jsme jeli pomalu.Natlačil se na pravou stranu a já jsem ho chtěl předjet(protisměr volný) a když jsem se dostal tak 2 m za jeho nárazník,dal blinkr doleva a strhnul volant na střed.čáru,tak jsem zahamoval a měl jsem co dělat aby mě nesestřelil.Tak jsem se stáhnul a čekal na to co ještě vymyslí.Když dal znova blinkr doleva a najel na středovou čáru a vpravo od něj byly asi dva metry místa,tak jsem ho chtěl objet zprava,ale nebyla to ta správná ulice,vypnul blinkr a strhnul auto na krajnici k pangejtu a já jsem měl co dělat abych mu neskončil v kufru.Zůstali jsme stát,asi deset vteřin se nic nedělo a to už jsem nevydržel,objel ho k jeho dveřím,zvednul jsem bradu (vyklápěčka), otevřel jeho dveře a slušně jsem se ho zeptal:"kdo vám dal řidičák?" A on mi odpověděl:" no vy rozhodně ne!" Tak jsem mu řekl,že já bych mu nedal řidičák ani na kočárek....pak řekl něco ve smyslu bla bla (asertivita),ale jeho žena už pochopila že je konec srandy,připomenul jsem mu,že mě během kilometru málem jednou zabil a dvakrát shodil ze skútru,že nemám problém ho z toho auta vytáhnout a jestli neví deb.... kde má jet,tak ať jede tramvajkou a nebo si koupí navigaci když neví kam jet.Zavřel jsem mu dveře a pokračoval dál na noční směnu o víkendu. PS: kokotům zdar.