Tak tak. Vždy keď môžem, tak obchvat a smer Rakúsko .
Našťastie už dlho som nemal krízovú situáciu, ale stále jazdím podľa pravidla - nikdy nie si na hlavnej ceste.
sraldo rýny píše:1. křižovatka pod horizontem T téčko do leva. Já jedu rovně po hlavní. Z leva - z vedlejší kamion jel až do protisměru. Ostré brzdění, ABS pracovalo a mě se zdálo, že su strašně, strašně dlouhej na těch brzdách. Ale dobrý.
2. V pravotočivé zatáčce, do které není vidět, vysypaný štěrkopísek po cestářích. Hóóódně písku. Ten černý, nebyl moc vidět a bylo ho tak na tři centimetry vysoko uprostřed silnice. Schválně jsem nejel u kraje kdyby tam byl bordel a díry. Samozřejmě to uklouzlo, skútr šel k zemi - stihl jsem tam na poslední chvíli trčit nohu. Tím jsem to zachránil. Ale vyjel jsem do protisměru, kde mohlo být vymalováno.
3. Přehledná esíčka, krásně jsem si kroužil zatáčky(vzhledem k předchozímu dost opatrně) v protisměru jedou dvě auta a ten druhý, mladý blbeček v BMW, začal předjíždět z vnějška do pravé zatáčky kam neviděl, kde jsem si skoro ukáknul.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků