sraldo rýny píše:.. tři nezaviněné vyslovené krizovky, kdy k pádu či sesřelení protijedoucím předjíždějícím ...
keto píše:Tak já měl tu smůlu, že mě jeden i sestřelil, půl roku práce neschopen a pak ještě další půlrok jsem měl s jízdou v jedné stopě poněkud psychický problém. Nyní už zase jezdím, ale daleko více koukám na všechny okolo, sleduji do poslední chvíle i vše co přijíždí z vedlejší, zda opravdu míní zastavit a u všech předpokládám jako že zapomněli dát směrovku a najednou odbočí, takže nepředjíždím, když vidím, že je tam pro auto přede mnou možnost odbočení vlevo atp.. Taky mě přešla chuť na silnější motorku a 350 mi bohatě na kochačku stačí a hlavně by mě větší počet koní pod sebou sváděl k tomu je provětrat
josuk píše:sraldo rýny píše:.. tři nezaviněné vyslovené krizovky, kdy k pádu či sesřelení protijedoucím předjíždějícím ...
.. klidně to rozveď, takhle to může vypadat, že jsi nezvolil správný směr dálnice.. (_!_)?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků