Co má, je život. A zůstal tu pro rodinu a blízké.
To není špatná bilance, když se podívám na fotky skútru...
Badarala píše:To jsou ty nížiny...10 centimetrů sněhu a nastane divočina
JanaNov píše:Bohužel jsou i situace, kdy můžeš jezdit opatrně jak chceš, ale ovlivníš prd. Do mě před 2 lety, když jsem zrovna zaparkovala auto najel chlap, který měl smyk na zledovatělým místě. Zlomenina předloktí, otřes mozku a 5 týdnů po nemocnicích. Nešťastná náhoda, ale potom, když jsem to začala řešit s pojišťovnou, tak mi řekli, že mi nezaplatí zničený auto. Důvod byl, že jsme se s pánem, co mě naboural znali, takže pácháme spolu pojistnej podvod. No pána znám, jelikož jsme oba ze stejné vesnice, kde žije okolo 250 obyvatel No naštvaná jsem byla fest.
Před rokem mi dal kamarád doporučení na tuhle společnost https://www.vasenaroky.cz/ . Sice to trvalo přes půl roku, ale pomohli mi a celou částku jsem dostala na účet. Jen si z toho vzali provizi 25%. Ale nic předem nechtěli, což je fajn. Rozhodně neříkám, že tam máte hnedka běžet. Ale když už vás poslali doprčic, je fajn vědět, že tu nějaká možnost je. Dávám to sem pro vaše pobavení a možná to někomu pomůže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků