aldav píše:Někoho posílíš tím, že na něho budeš reagovat, tady to nevyřešíme
Máš pravdu,nevyřešíme,proto tak činím hned na místě
Za posledních 14dni jsem měl 4 "konflikty"..
Vjizdim na skútru na kruhac,z prava mi na nej přiletí ženská,která ho chce projet rovně,ale na výjezdu musí zastavit za dalším autem,který poušti chodce.Vnitrkem ji plynule objedu,stojíme všichni,20m za kruhacem začala troubit a gestikulovat..Na dalším přechodu ji nechám dojet a ptám se,jestli chce na záznamu kamer městský policie vidět,jak mě svým chováním omezila,možná ohrozila-bez reakce.
Projíždím obousměrnou zacpu centrem města,mijim zlaté clio,začne troubit a z okýnka řvát,kam si jako myslím,ze jedu..Zastavím,"Přestaň tady kvičet,ty hysterická buzno!".Čekám..bez reakce.
Dojizdim kolonu na semaforech,plynule prijedu dopředu,kde je před bílou čarou 2m místa.Tak se tam zkroutim,abych nestal na středu vozovky.Ten co tam to místo nechal,se najednou zacal hrnout vedle mě,až mi drcnul autem do stehna.Dlani v rukavici jsem plesknul do kapoty-bez reakce.
Najizdim autem na dvouproudový most,kde je max 70kmh,vyvezu se do levého,začnu předjíždět golfa f tdi,který najizdel přede mnou.Ten to taky prislapl,tak jsem to podržel a dostal se před nej.Ale díky zúžení do jednoho pruhu bych se nestačil bezpečně zařadit před nej,tak jsem jen sledoval smích posádky golfu a dalsich 5km městem projel 50tkou za nim.Kdyz zajel k penny marketu,skočil jsem se ho zeptat,kam tak pospíchal,ze mi znemožnil predjeti,zda mu to přišlo vtipný-bez reakce(a to tam byli tři).Tak jsem mu jen slíbil,ze až se mnou nebude v autě žena,z auta ho vytahnu..klasika,bez reakce.
Tím nikoho nenabadam k podobnými řešením situace,já jsem pripravenej nést následky,ale dokud si od ostatních necháme s*at na hlavu,nebudou mít problém to zase udělat..My teď máme na rok totálně rozkopany město,který ve špičkách cely stojí..Po zimě byl problém projet to na skútru středem..Tak jsem si ho cvičně několikrát denne dal tam a zpatky na skútru nebo motorce.Poslouchal troubeni,brzdil před vystrkovanim cumaku na stred,signalizoval poděkování těm co uhlli..Minulej tejden už jsem pozoroval,jak se kolona rozestupuje v obou směrech,když jede motorka a nikdo se zpatky na stred nevracel..
Omlouvám se za tolik písmen,snídám a čekám na stolici