Snažím se jezdit maximálně opatrně,nikomu v provozu nevěřím,ale to co se mi stalo včera,to jsem nerozdejchal doteď.
Jedu si takhle podvečer (cca 20,15h) v Praze po Českobrodský od Coca-Coly směrem do centra (táhlá rovina do mírného kopce dlouhá asi 1,5Km). Míjím křižovatku,nikde nikdo,pokračuji dál svým směrem v levém pruhu (protože pravý se po chvilce stává odbočovacím). V protisměru,kde je jen jeden pruh vidím v dálce,za horizontem (kam je vidět) auto. Nevěnuji mu extra pozornost. Jedu si svojí cca 90Km/h rychlostí (ano vím...
) a najednou,když je auto fakt úplně přede mnou a jen taktak se minout,tak řidič najednou bez zjevných příčin vjíždí do mého pruhu. Doteď nevím proč,možná neznalost,nesoustředěnost,možná si myslel,že je tam jeho odbočovací pruh,nevím... každopádně ve mě stihlo jen hodně hrknout a absolutně podvědomě jsem se naklonil doprava a udělal velmi rychlý a agresivní oblouk... jeho zrcátko jsem měl cca 10cm od svojeho lokte... jet něco v pravém pruhu,nebo se kochat krajinou,tak jsem to nedal a podíval se mu na chladič velmi z blízka ...
Tohle fakt nejde předpokládat...