Je to tu nějaké mrtvé

Diskuze o čemkoli.

Příspěvekod zbyndik » 18 dub 2008, 19:03

jo jo.. někteří to opravdu píši lehce.. já měl v minulosti auto-nehodu,byl sem spolujezdec a šupli sme to do stromu na mou stranu,(čelně z boku ;) ) ,no a mám jen a do 50-ti a b-čko,mám strach,od té doby zapomínám a autíko riskovat nechci i když každý mi říká že to je lehký.. jo jít to na černo,tak neváhám.. a k temu dotazu : --------------------------------------------------------------------------------
koukám, že si tím prochází skoro každej a scénář je stejný. Každý začne na padině, většina z nás na Číňanech, hned od začátku nespokojenost, takže prodat a hurá na značkovou padinu a skoro každý provede úpravy ( výměna varce, výfuku, spojkové pružinky, karbec atd. atd. atd........) prostě se v tom utopí spousta peněz, které se nikdy nevrátí. Po čase stejně zjistí, že nejlepší je udělat si řidičák "A" a koupit něco silnějšího --- to co mám je good,jede to rovně,nehrká a po mých mini úpravách to jede supr..ale jako každý,bral bych něco silnějšího..
zbyndik

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: cpi 50-už aprilka rs..

Příspěvekod ohka » 19 dub 2008, 23:11

Jak to tak vidím, tak je fakt, že většina na těch padinkách začíná a málokdo u padesátky zůstane. Já se o nějakou úpravu ani nepokoušela, páč mi to na mém mazlíkovi připadalo zbytečné a pro jízdu po městě to stačí. Jé důležité vědět proč si kdo chce stroj pořídit. Já oba skutříky střídám a pokud jedu do práce, tak je mi jedno na čem jedu. Těch 25 km zvládnu lehce, ale pokud se vydám dál než 25 km, tak už je to poznat. Já jezdím pomalu, ale kopečky 250 přece jen vyjede lépe.
A strach z dělání si řidičáku je si myslím zbytečný. Když jsem to zvládla já, na stará kolena, tak mladí kluci to musí zvládnout levou zadní. Chce to jen se na to trošku podívat a prostě chtít. ;)
to zbyndík: nějakou tu nehodu má za sebou spousta z nás, ale pokud jsme to přežily, tak život jde dál a třeba se od těch zážitků osvobodit.
Zastavte svět, chci vystoupit !
mobil: 608 804 300 , 608 465 787
ohka

1000+

Skútr / moto: MBK Skyliner 250

Příspěvekod JirkaB400 » 20 dub 2008, 08:20

[quote=zbyndik]jo jo.. někteří to opravdu píši lehce.. já měl v minulosti auto-nehodu,byl sem spolujezdec a šupli sme to do stromu na mou stranu,(čelně z boku ;) ) ,no a mám jen a do 50-ti a b-čko,mám strach,od té doby zapomínám a autíko riskovat nechci i když každý mi říká že to je lehký.. jo jít to na černo,tak neváhám.. a k temu dotazu : --------------------------------------------------------------------------------
koukám, že si tím prochází skoro každej a scénář je stejný. Každý začne na padině, většina z nás na Číňanech, hned od začátku nespokojenost, takže prodat a hurá na značkovou padinu a skoro každý provede úpravy ( výměna varce, výfuku, spojkové pružinky, karbec atd. atd. atd........) prostě se v tom utopí spousta peněz, které se nikdy nevrátí. Po čase stejně zjistí, že nejlepší je udělat si řidičák "A" a koupit něco silnějšího --- to co mám je good,jede to rovně,nehrká a po mých mini úpravách to jede supr..ale jako každý,bral bych něco silnějšího.. [/quote]

je to přirozený vývoj,vše chce čas,našetři- pečlivě vybírej a pak to nakonec kup.Ja zacinal na yamaze majesty 150ccm,supr strojovna!
JirkaB400

25+

Skútr / moto: exscooter:Burgman 400(first generation)

Předchozí

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek