Je to tu nějaké mrtvé

Diskuze o čemkoli.

Příspěvekod Dave Krčmik » 10 dub 2008, 22:58

No já myslim že lepší bejt lempl než mít hotovou vejšku ;)
Dave Krčmik

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: Suzuki Burgman AN 400 K7

Příspěvekod Paul » 15 dub 2008, 09:38

[quote=Dave Krčmik]No já myslim že lepší bejt lempl než mít hotovou vejšku ;)[/quote]

taky názor -věk tě omlouvá chlapče, v lepším případě z toho vyrosteš... :D
Když do pekla - tak na pěkným koni !
m: 605 41 48 43
Paul

500+

Skútr / moto: *Gilera GP800*3 kufry GIVI*tnkvk*GPS*PMR Alan777*
Tuning / úpravy: * vyšší plégo GIVI * brzdové/koncové světlo na topcase * přední bílé stroboskopy *

Příspěvekod Pumpa » 15 dub 2008, 10:19

[quote=Paul][quote=Dave Krčmik]No já myslim že lepší bejt lempl než mít hotovou vejšku ;)[/quote]

taky názor -věk tě omlouvá chlapče, v lepším případě z toho vyrosteš... :D[/quote]

kua co ja bych dal za titul ;)...to by byl zivot potom!!!
!!! modra krasavice !!!
Pumpa

500+

Reputace: 10
Skútr / moto: SV 650
Tuning / úpravy: ladak,klin,riditka,uprava znacky -))

Příspěvekod Tomulátor » 15 dub 2008, 13:21

[quote=dbar] ;) no to je řeč , já už mám nahlášené volno ;) ale v neděli musím dorazit na noční :([/quote]No mě vyšla na pátek noční a na neděli denní 12ka, takže dovolená, což budu muset obětovat 3 dny dovolený, nepřetržitý provoz má své pro i proti, ale to volno si udělám, i kdyby traktory měli padat.
SUZUKI Burgman 200 K8
Tydlifón: 604 401 940
Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016
Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
Tomulátor

1000+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda CB500F 2016

Příspěvekod Kiwi » 15 dub 2008, 18:40

[quote=Pumpa][quote=Paul][quote=Dave Krčmik]No já myslim že lepší bejt lempl než mít hotovou vejšku ;)[/quote]

taky názor -věk tě omlouvá chlapče, v lepším případě z toho vyrosteš... :D[/quote]

kua co ja bych dal za titul ;)...to by byl zivot potom!!![/quote]

no já myslím, že na to třeba jednou přijde, buď musíš umět něco, co neumí nikdo, nebo aspoň VŠ a minimálně jeden jaszyki, jinak na tebew není nikdo zvědavej
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod Dave Krčmik » 15 dub 2008, 19:24

No myslim že mi maturita bude stačit, vejška je možná dobrá ale já zas nemusim mít všechno už teď mě to ve škole přestává bavit radši bych už někde dělal škola sou samý starosti jenom a málo času.
Dave Krčmik

250+

Skútr / moto: Suzuki Burgman AN 400 K7

Příspěvekod kraken.99 » 15 dub 2008, 19:36

za pár let zjistíš že jsi byl blbej že kdyby jsi měl vejšku byl bys na tom líp
to všechno poznáš časem věř těm starším mně taky škola nebavila a jak si dneska nadávám co jsem byl za vola :(
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod petridas » 15 dub 2008, 19:54

kraken mas naprostou pravdu a kdyz mi to rikali nasi tak sem si myslel svoje! :( mimochodem tam pise ze skola je sama starost a malo casu a jestli vubec vi ze by musel denne do prace na 8 hod. ja ted rikam svoji dceri at se uci a at v te skole vydrzi co nejdyl ze pak uz bude jen drit!! tak jak to udelal muj znamej mu to doslo hodne brzo fakt se ucil a ted ma 26 a je za vodou /pravnik / a jak sem se ho ptal jak na sichte tak odpovidal ze na sichte byl kdyz chodil do skoly ted uz je na dovolene! :D no ale je pravda ze ma fotografickou pamet tak to ma vsechno lehci :D
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod kraken.99 » 15 dub 2008, 20:18

mám ted tenhle problém s dcerou je jí 20 maturuje je sice přihlášená na vejšku ale má hemzy že radši půjde dělat a bla bla bla
prostě začala občas chodit na brigády a myslí si když jí dají 80/hod bůhvíco nemá neuvědomuje si co to je chodit každej den s vyhlídkou dalších 45 let :mad:a že když bude mít vejšku že bude mít lepší postavení a peníze ted už tedy říká že kvůli nám tam půjde ale doufám že brzo zjistí že to dělá pro sebe a že se jí to v budoucnu vyplatí
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod Kiwi » 15 dub 2008, 20:22

[quote=Dave Krčmik]No myslim že mi maturita bude stačit, vejška je možná dobrá ale já zas nemusim mít všechno už teď mě to ve škole přestává bavit radši bych už někde dělal škola sou samý starosti jenom a málo času.[/quote]

no to stejný jsem si myslel taky s tím časem, máti mi říkala, že tolik času co mám na škole už mít nebudu a měla setsakramentsky pravdu...teď musím zvládat práci, školu a to nemám děcka ještě...a maturita, to je dnes jak kdybys měl základku, s tím můžeš tak prodávat sportovní potřeby

Kiwi

1500+

Příspěvekod Kiwi » 15 dub 2008, 20:25

[quote=kraken.99]mám ted tenhle problém s dcerou je jí 20 maturuje je sice přihlášená na vejšku ale má hemzy že radši půjde dělat a bla bla bla
prostě začala občas chodit na brigády a myslí si když jí dají 80/hod bůhvíco nemá neuvědomuje si co to je chodit každej den s vyhlídkou dalších 45 let :mad:a že když bude mít vejšku že bude mít lepší postavení a peníze ted už tedy říká že kvůli nám tam půjde ale doufám že brzo zjistí že to dělá pro sebe a že se jí to v budoucnu vyplatí[/quote]

no tak to mi připomíná bejvalku. jsem ji dohodil práci hostesky, když jí bylo 19, měla 100-200 na hoďku, jenže nepochopila, že je to dobrý jako brigáda ke škole. Teď jí bylo 31 a stále nabízí v hypermarketech jogurty a podobný shity....opravdu naplňující :o (přitom je to fakt kus)

Kiwi

1500+

Příspěvekod Paul » 15 dub 2008, 21:59

[quote=kraken.99]za pár let zjistíš že jsi byl blbej že kdyby jsi měl vejšku byl bys na tom líp
to všechno poznáš časem věř těm starším mně taky škola nebavila a jak si dneska nadávám co jsem byl za vola :([/quote]
Zlatá slova krakene, ale jeden se neztratí i bez toho vyššího vzdělání, když není lempl a uživí se rukama ;)
Ono zavaření mozku u PC v teplé kanceláři, stres z neplnění business plans, forecastingu turnoverů a další pikošky ti dovedou udělat z toho "skvělýho života vyšších sfér" pěknou prudu a někdy i uživatele zařízení u Eleanor :) To si pak na starý kolena pořizuješ skoro nezletilý milenky ....burgmany atd. atd. :D :D :D
Když do pekla - tak na pěkným koni !
m: 605 41 48 43
Paul

500+

Skútr / moto: *Gilera GP800*3 kufry GIVI*tnkvk*GPS*PMR Alan777*
Tuning / úpravy: * vyšší plégo GIVI * brzdové/koncové světlo na topcase * přední bílé stroboskopy *

Příspěvekod lojza » 15 dub 2008, 22:14

Bohužel tyto rady starších jsou pro většinu mladých rady nesdělitelné a musí k nim dospět každý sám,po vzoru chybami se člověk učí.Jenže kolega v práci vždy na tuto odpověd dodával ,chytrý na cizích a blbý na svých vlastních.
lojza

100+

Skútr / moto: X9 200EVO,B650 exe K7 GW1800

Příspěvekod Gullwing » 16 dub 2008, 00:47

Ty jo, to je výchova. Musel jsem naject na začátek vlákna abych viděl o čem je tu řeč. Prej je to mrtvý. :-)
Moje výchova dvou holek: Dokopu je ke všemu co bude možný nebo reálný a ať si pak vyberou. Když máš právnickou nebo zahraniční obchod tak stejně můžeš jít mejt nádobí. Naopak to jde těžko. Prostě to do nich nahrčim a ať si pak dělaj co chtěj. Jestli budou rodit děti jak na běžícím páse nebo skončej v Austrálii to neovlivním, ale chci jim dát ten výběr. Buď budou takový ty managerky s brejlema v šedým kostýmku co vydělávaj balík nebo třeba někde chovat koně. Ale budou mít volbu výběru. Já stejně skončim v domově důchodců nebo spíš někde u kraje Route 66. Ale i to je volba.
Příští rok se tam chystám :-):-)
Gullwing

1500+

Skútr / moto: Suzuki B400 K8

Příspěvekod Kiwi » 16 dub 2008, 06:09

[quote=Gullwing]Ty jo, to je výchova. Musel jsem naject na začátek vlákna abych viděl o čem je tu řeč. Prej je to mrtvý. :-)
Moje výchova dvou holek: Dokopu je ke všemu co bude možný nebo reálný a ať si pak vyberou. Když máš právnickou nebo zahraniční obchod tak stejně můžeš jít mejt nádobí. Naopak to jde těžko. Prostě to do nich nahrčim a ať si pak dělaj co chtěj. Jestli budou rodit děti jak na běžícím páse nebo skončej v Austrálii to neovlivním, ale chci jim dát ten výběr. Buď budou takový ty managerky s brejlema v šedým kostýmku co vydělávaj balík nebo třeba někde chovat koně. Ale budou mít volbu výběru. Já stejně skončim v domově důchodců nebo spíš někde u kraje Route 66. Ale i to je volba.
Příští rok se tam chystám :-):-)[/quote]

počkej, ještě neblbni, jako do domova nebo do škarpy ?? :cyclops: :cyclops:

Kiwi

1500+

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek