Je to k nasrání. Loni jsem jezdil už v půlce března. Dneska jsem už musel jet skútrtem, protože tramvajenku jsem si na podzim kupoval jen do 31.3. a MHD mám za zimu po krk. Ale teď čtu, že zítra má zase sněžit, to už je ale skutečnej vopruz. Zimo, táhni už na Sibiř!
skutečnost, že za necelý půlrok je zase říjen mě teda taky trochu štve, pravda.. na druhou stranu od půlky března je to zpoždění teprve 14 dnů a letos se jezdilo přes vánoce a začátek ledna, aspoň my v západnější části česka...
mě to nějak nevadí,tak si ještě chvilku budu užívat jinak .Apropo,nebyli jsme vloni nějak touhle dobou na zahájení v Poděbradech Zítra má zase padat,varují meteorologové,to zas budu muset do cukrárny
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300
U nás už loni kvetl podběl a pučela třešeň..... Teď cca 15 cm sněhu a zítra přibude další... Podle nejnovějších předpovědních modelů, by za týden ve středu už mohla teplota vystoupat na více než 10°C. Konečně by mělo do střední Evropy "prorazit" teplejší oceánské proudění z Atlantiku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mohu vozit 80 lidí za zády, ale na velkou motorku si mohu maximálně tak sednout.....
Zdary, tak já jezdil v Plzni celý dopo a paráda. Občas to trochu fouklo, ale silnice suchý. Tak sem si to celkem užil. Ten sníh vám na východ od Plzně opravdu nezávidím.
No já myslim, že jestli nám to červenec a srpen nezkazí, bude letos celkem fajn zima ... není z mojí hlavy. Používám každý rok, ale letos se to zřejmě vyplní
midlum75 píše:je to jasná věc......v rámci boje proti imperialismu nasadil Kim Čong Un ..... klimatické zbraně a zničením jara v Evropě otočí kolo dějin vpřed.....
já se málém přitento....když jsem to četl.....cha cha cha.....
Kdyby byli soudruzi ze SSSR co k čemu a ""poručili větru dešti"" tak už jsme dávno jezdili v teple...... takhle k nám furt funí od východu severák a můžem akorát lyžovat......