já jsem tolerantní dost,ať si každý jezdí v čem chce,jen jsem se tomu podivil.
A nejsem schopen za jízdy rozpoznat,jestli to je či není nějak odblokovaný.Zmínil jsem tedy pouze fakta
a to že mě osobně by v tomto vozítku když už ne rozum,pak tedy alespoň pud sebezáchovy
zabránil jet mimo obec po hlavní a dost frekventované silnici plné zatáček rychlostí 30 km/hod.To není skutřík nebo moped,který jede po krajnici.Jel jsem za ním z Břežan od kruháku,kolem pumpy a dál Z KOPCE směrem na Prahu,mezi ním a mnou bylo asi pět aut,který ho postupně mezi zatáčkama celkem i z rizikem předjeli.Celou dobu mi ručička tachometru nepřelezla 30,takže i kdyby trochu proměřoval,určitě to nejelo víc než 35 z kopce.Neumím si představit stejnou trasu opačným směrem.Neznám to,nikdy jsem v tom nejel a ani nevím jestli to bylo tou řidičkou,V každým případě to způsobilo na tom asi 3 km ůseku,než jsem to předjel celkem dost nebezpečných situací a slušnou kolonu.Pokud to ze zákona na silnici smí,tak nic proti tomu.Mě by však do toho nikdo nedostal,toť vše,víc v tom nehledejte
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300