Jak se na to dívá PČR?

Diskuze o čemkoli.

Re: Jak se na to diva PCR?

Příspěvekod R1 Max » 09 dub 2009, 20:57

Mitja: Omlouvat se fakt té řidičce nehodlám, ale mrzí mě to dodnes. 8)
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.

číslíčko na Maxe: 732 549 204
R1 Max

1000+

Reputace: 12
Skútr / moto: Aprilia 150 Leonardo

Příspěvekod Kiwi » 09 dub 2009, 21:11

8steve píše:ono to jde ulomit rukou? Mne se nepodarilo to na fabii ani po trech pokusech urazit o protijedouci auto :lol:

chyběl adrenalin :D jde to
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Reputace: 0
Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod Miro11 » 10 dub 2009, 06:57

8steve: nehlásam tu celosvetový mier..ani rozdávanie úsmevov..chyba je niekde inde..nechcem tu sklzavať do politiky..ako som už napísal..90% a to nie je prehnané si neuvedomuje že niečo porušuje..vyplýva to z toho, že nesledujú dopravnú situáciu..značky... a ostatné signály..zažil som mnohokrát že ľudia z avolantom robia všetko iné len nešoférujú..ale to určite mnohý z vás na vlastne oči videli taktiež..jeden za všetky: mamička na octávke za volantom s telefonom zaseknutým medzi ramenom a uchom čo bolo ešte najhoršie. :!: Otočená :!: dozadu k dieťaťu podáva mu hračku :!: samozrejme za jazdy to všetko u križovatky s prechodom pre chodcov..a zastávkou konkrétne to budete poznať Slovany-u Hramatu..no čo by si jej na to povedal...škoda hovoriť..len ma oblial studený pot :D Nebudem sa rozčuľovať kvoli ľudskej tuposti..nestojí mi za to :) a políciu vidím v Pardubkách len za zimákom občasne..ale naozaj občasne :? a hlavne pri nehodách..takže kto dohliada na nezodpovedných :!: :?:
Miro11

1000+

Skútr / moto: ...ex B650 Exe 07 :-)
Tuning / úpravy: social edition

Příspěvekod sollik » 10 dub 2009, 07:00

R1 Max píše:Hlavně klid. Já ti to soliku trochu osvětlím,jak to vlastně bylo.
Jeli jsme v koloně a po hlavní, když z vedlejší a z levé strany nám tam prostě vjela nějaká ženská ve starým křápu. Tom.boye málem smetla a měl co dělat,aby to ustál.Nejenže nezastavila,neomluvila se apod.,ale jela dál a když jí Tom začal přes okénko vysvětlovat,co vlastně provedla,tak se tomu náramně se spolujezdkyní smály.A tak, když jsem je předjížděl, jsem jí chtěl sklopit zrcátko,aby ji humor přešel. Jenže jsem si spletl směr a rukou ťuknul do toho zrcátka obráceně. Čili po směru jízdy. Takže upadlo. Jí přešel smích a já se doopravdy styděl, že jsem to urazil. Není to můj styl, na to mě ostatní znají, ale stalo se. Rozhodně jsem se té dotyčné nehodlal nijak omlouvat. Takže, soliku, kamaráde, nebylo ukopnuté ono zrcátko, ale omylem sejmuté rukou. Asi tak.
8)

Aha. Takže ono je to nakonec úplně jinak, než psal tom.boy. V tom případě se ti opravdu omlouvám, pokud bylo záměrem opravdu jen sklopit to zrcátko.....
sollik

750+

Reputace: 135
Skútr / moto: Honda SW 600T, Honda Dylan 125 (ex Honda Lead 100)

Příspěvekod R1 Max » 10 dub 2009, 07:30

To je v pohodě. :wink:

R1 Max

1000+

Příspěvekod janon » 10 dub 2009, 09:22

Tak v prvni chvili s tim zrdcatkem, jsem si taky myslel, ze to ten dotycny, nema v hlave v poradku, ale po blizssim vysvetleni se to da pochopit. Priznam se, ze obcas nastanou situace, kdy k takovymto cinum neni daleko a musi se clovek hodne premahat, aby dotycnemu nedal po tlame. Mne se pred par lety stalo, ze jsem popojizdel v kolone (v plechovce) a v miste, kde se pripojoval, dalsi pruh zebra (prazaci znaji Klarov) si to po zebre sine svazacek, v kosilce a ve favoritu, pomalu se cpe do meho pruhu a normalne, se mi oprel do narazniku (bylo to v nulove rychlosti, ale bylo jasny, ze to bylo umyslne). Tak jsem vystoupil a sel se ho zeptat, co ho k to mu vede a on se culil jak deb.... a rika tu vetu dlouho nezapomenu "To vite, to auto si tak jede..." V tu chvili jsem pochopil, ze tady zadny slova nepomuzou a s vypetim vsech sil, jsem se otocil a se zkripejicima zubama jsem odjel. Ale poprvde, nebylo moc daleko a panacek dostal jednu zarolovanou pest, na ten jeho vysmatej ksicht, ale u tehle lidi, to stejne nikam nevede. Nejvic cloveka s.re v techto situacich ta bezmoc a vysmech. Jinak si myslim, ze je to dlouhej vyvoj s tim vzajemnym chovanim lidi a tezko to lze naucit pres noc, ale i tady vyvoj nezastavis a myslim, ze to jde pomaloucku k lepsimu, ikdyz pomaleji, nez bych si predstavoval. Porusovat se musi s citem a hlavne bezpecne a vsechno ma sve hranice.
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 17:15, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000)
bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000)
bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000)
nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
janon

2500+

Reputace: 195

Příspěvekod Mojda » 10 dub 2009, 09:36

Právě takovýhle človíček si určitě vzpomene, že při podobné situaci dostal " hrstí " přes držku a zváží bedlivěji své konání. Není nad prevenci. Někdy to prostě jinak nejde a hlásat furt pravdolásku taky nejde. Svět je tvrdej a nejvíc to vodnesou ty hodný a slušný lidičky. Já bych se lehce důraznějšího argumentu neštítil. Toliko můj názor. :P :oops: :twisted:
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Mojda

1500+

Reputace: 246
Skútr / moto: mrňavá Aprilka

Příspěvekod Mitja » 10 dub 2009, 11:47

Bych vrazdil za tohle, kdyz je umyslne, nevim jestli bych se udrzel.. asi bych ho minimalne chytil pod krkem a rekl at si to priste laskave rozmysli. Nedavno se mi stalo, ze sem jel po 4 proudovce v centru Ovy a dve frajerky v aute (prijizdely po ceste zprava a chtely odbocovat doleva) najely do cesty pres jeden cely pruh.. a pak se teda rozhlidla ta ricicka vlevo, ze tam treba jedu !! No nastesti sem byl tak 30 metru od nich, takze brzda a nacpal sem se do leveho pruhu.. ale jak sem prijizdel kolem tam sem videl ze sou vysmáté jak lečo.. no chtel bych videt jejich vyraz kdyby je smetla nejaká tatrovka :roll: :x
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 , Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 ,
CPI Popcorn, 50 ccm, '03
Mitja

250+

Skútr / moto: CPI Popcorn 50ccm, '03
Tuning / úpravy: rovne koleno, omezovac pryc, vetsi tryska

Příspěvekod kikin » 10 dub 2009, 13:17

No nekdo tady nejakeho naseho kolegu kterej "ukopava" zrcatka nazval debilem. No ja bych to tak zase nehrotil, ono totiz je potreba se podivat na to tak, ze ten v te plechovce, co nedal prednost motorce na hlavni ho chtel zabit a to uz je minimalne na ukopnuti zrcatka, ja bych to videl i hur. Jeden plechovkar mne prirazil k chodniku, stahl okynko a prej "zdechni motorkaru" no tak to jsem pak nejak nezvladl a urazil jsem mu to zrcatko pesti, skoda ze to neumim nohou :) a kdyby vystoupil, coz jsem po nem dosti durazne pozadoval, tak by to bylo urcite jeste horsi. On si s tech plechovkaru nikdo neuvedomuje , ze auto auto jde jen o penize ale auto motorka jde minimalne o zdravi pokud ne o zivot :)
kikin

100+

Skútr / moto: Gilera Nexus 500i ja i Lenka, B650Exe K8

Příspěvekod Rady » 10 dub 2009, 14:14

Vzhledem k tomu, jaka bezohlednost dnes u nas na silnicich vladne se ani nedivim ze nekomu nervy ujedou a to zrcatko ukopne. Je treba rozlisovat zda se jednalo o umysl nebo ne. Staci si precist diskusi plechovkaru zde a clovek hned pochopi proc se nekteri tak k motorkarum chovaji. Nekteri by zrejme nemeli vlastnit ani ridicak.
Kdyz jsem pred loni v Komarne pred krizovatkou v pruhu zpomalil a pustil pred sebe zbytek kolony motorek, tak za mnou jedouci favorit (ridicka cca 100kg)
to psichycky nezvladla a po zastaveni do mne zacala najizdet. Nic jsem ji neukopaval jen jsem si pockal na semaforu na okamzik kdy oranzova preblikne na cervenou a pak jsem odjel. Ona tam samozrejme zustala stat a vzteky malem explodovala :mrgreen:
BMW K1200LT ------->> vice zde 4,6l/100 km
Rady

2500+

Skútr / moto: jawy,CZ, B400/K4, B650/K4,BMW LT K1200, chrompaket

Příspěvekod Fispe » 10 dub 2009, 20:48

Jo,jo, zrovna dneska mi jedna profesionálka (taxikářka) nedala v centru Prahy přednost zprava. Naštěstí jsem to ustál a křičel na ní, že je kosočtvereček s čárkou. Bylo jí to ale úplně jedno a smála se jak sjetá. No, s tím holt nic nenaděláš :(
602 242 282
Fispe

500+

Reputace: 10
Skútr / moto: Kymco Super 8/125 a pak ještě taková Černá Mrcha

Příspěvekod R1 Max » 10 dub 2009, 22:41

Klídek kluci. Přečtěte si mé vysvětlení. 8) A to téma je někde jinde! :roll: Respektive vlákno. :?:

R1 Max

1000+

Příspěvekod jel.en » 13 dub 2009, 18:48

8steve píše:dojet, v prvni kolone vytahnout z auta a proliskat, jinak se nic nezmeni. Treba to neudelal schvalne, ale to pak ma adekvatne reagovat.

lepší je na křižovatce vytáhnout ten klíček ze zapalování a hodit do kanálu :D 8) :lol: :lol: :lol:

PS:Maxi já to viděl na vlastní oči :shock: .Skoro sem jí to zrcátko přejel :) :mrgreen:
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Příspěvekod Mach.002 » 13 dub 2009, 18:54

:shock: Teda R1Maxi ty máš pomáhat a chránit :lol: :lol: a ne ukopávat zrcátka.Já na to přišel,ty jsi pomáhal a chránil ostatní řidiče a od té krávy aby ještě něco nevyvedla. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[i]Telefon:737 971 755 ICQ:232-145-320 GPS-49°50'6.400"N, 18°21'9.371"E-SOS
Mach.002

250+

Reputace: 2
Skútr / moto: BMW K 1200 GT
Tuning / úpravy: ??????

Příspěvekod jel.en » 13 dub 2009, 18:59

Max nemusí pomáhat a chránit :wink: Ale bejt to stará škodovka tak se nic nestalo (pokud by neupadly dveře :lol: ) že to byl opel mněla holčina smůlu, protože to bylo přesně jak píše Max.
Mimo to o čem že bylo tohle téma?????
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze