Jak se na to dívá PČR?

Diskuze o čemkoli.

Re: Jak se na to diva PCR?

Příspěvekod Jouda » 24 zář 2009, 12:38

Ja myslim, ze hodne dela to zuzene zorne pole te kamery :-D Chlapec si koleduje, kdyz mu nekdo udela neocekavany pohyb s autem, tak dojezdil. Ja bych teda takhle jel asi jen kdbych fakt hodne spechal .. a jeste ne bez rukavic :-D No a navic bych se tam vetsinou nevesel :-D Ale nevidel bych to zas tak striktne, proste by si meli vsichni zvyknout, ze kdyz ridim tak davam pozor na vsechno mozny kolem me ;-) Ve finale to bude dobre pro chodce, cyklisty apod.
Jouda

100+

Reputace: 0
Skútr / moto: Aprilia SRV850 ex GP800
Tuning / úpravy: Rychly pruhy na zakryti skrabancu :))

Příspěvekod jel.en » 24 zář 2009, 12:49

oni si totiž řidiči plechovek dávaj pozor na sveho miláčka...Aby si neodřeli lak :mrgreen: Co by si taky vzali na kolama rožvejknutom skútraři :wink:
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Příspěvekod _Tom_ » 24 zář 2009, 14:37

ve Francii je sice styl podobný, s tím rozdílem, že doprava ať moto tak i auto je podstatně rychlejší. a hlavně řidiči aut podstatně tolerantnější a je jim jasný že boj se skůtrařem vyhrát po městě nemůžou, takže uhýbají dříve, rychleji a očekávaně, tím se nechá jezdit vyšší rychlostí.

i na tom videu je vidět že auta si jedou svoji cestu i když by měly dost místa uhnout, na druhou stranu skůtrař v určitých místech mohl tak počkat o pár vteřin déle. stejně by vyhrál. A je to jen o té toleranci. Jinak rybí oko na kameře ty mezery mezi auty opravdu zmenší.
Galerie fotek | Profil motorkáři.cz
nyní: Honda Vision 110 - najeto 7 000km | Honda NC750X - najeto 21 000km

dříve: Honda SH300 - najeto 41 000km | Honda PS125 - najeto 22 000km
_Tom_

Moderátor

Reputace: 98
Skútr / moto: Honda

Příspěvekod KYBLOS » 24 zář 2009, 14:37

8steve: škoda, že už po začátku toho videa někdo zrovna nevyjížděl z některého rodinného domku, který míjel, autem z garáže na zpátečku a nesundal ho :twisted: Tak rychle sem nejezdil na takových místech uprostřed rodinných domků ani já, páč to nikdy nevíš, kdo odkud vyjede a při nejhorším, odkud vyběhne dítě :roll: :( Navíc i mezi těmi auty jede moc rychle, páč jak může někdo s autem uhýbat, aby scoot lépe projel, když žene touhle rychlostí? To bych si stačil teprve uvědomit, že jede scoot a na uhnutí už nemám čas, člověk zas tak rychlý reakce nemá a i kdyby měl, proč já mám s něčím pospíchat z důvodu že pospíchá někdo jiný? Takže souhlas s těmi co řekli, že jde o debila. :roll: Edit: dobře, takže po přečtení dalších dvou příspěvcích beru zpět to nazvání debilem, abych neurážel. Tedy v případě, že to opravdu může dělat ta kamera :roll:
Naposledy upravil KYBLOS dne 24 zář 2009, 21:29, celkově upraveno 1
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km
KYBLOS

Moderátor

Reputace: 14
Skútr / moto: Honda CBF 500
Tuning / úpravy: Kufr, boční brašny, tankvak, držák mobilu, alarm, padáky, vyhřívané gripy Oxford, Ultraseal

Příspěvekod janon » 24 zář 2009, 19:01

Rikam, vsechno ma sve hranice, ten klucina je tezce za hranici, se mu asi nic nestalo, s takovym stylem brzo.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000)
bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000)
bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000)
nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
janon

2500+

Reputace: 195

Příspěvekod Fispe » 24 zář 2009, 21:12

No, pánové...
Jeho trasa začíná někde okolo ulice Pod Děvínem a končí v Římské. Dle Seznamovské mapy to je cca 6 km a cesta by za normálního provozu měla trvat cca 11minut. Jeho video má také cca 11 minut. Z toho vyplývá, že rozhodně nijak moc nemohl překračovat povolenou rychlost. Zdání "velké rychlosti a úzkých průjezdů dělá jeho široký objektiv. Jeho trasu centrem města znám velice dobře (je to můj rajón) a jezdím stejnými ulicemi téměř denně. Na většině míst jezdím podobně jako on v pohodě i s burákem, jenom né tak agresivně a tolik neriskuju. I on až jednou dospěje bude jezdit víc rozumem (pokud se dřív někde nerozbije). Navíc má obrovskou výhodu řvoucího motoru, takže si ho řidiči na rozdíl ode mne většinou včas všimnou a uhýbají, nebo jen nechají v klidu projet. Jediné, co bych mu opravdu vytknul, je jízda na červenou. Jo a pro nepražáky musel to jet někdy o víkendu, protože ve všední den tam nikde takhle volno není :mrgreen:
602 242 282
Fispe

500+

Reputace: 10
Skútr / moto: Kymco Super 8/125 a pak ještě taková Černá Mrcha

Příspěvekod kraken.99 » 24 zář 2009, 21:25

taky jsem koukal jak je prázdno jinak to opravdu vypadalo ostře ale podle toho jak to tam strkal bych řekl že to jen dělá ta kamera
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod jel.en » 25 zář 2009, 06:43

Fispe tak to zkus taky projet... natočit... a my tě pak zkritizujem :-D
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Jízda ve městě a tolerance policie

Příspěvekod airtransit » 05 říj 2009, 21:16

Tak nevím, asi tady už někde podobná diskuse byla ale nenašel jsem ji. Na dvou kolech se teprve učím ,ale už sbírám první zkušenosti s policií.Podotýkám,že nejsem žádnej dravec a klidně počkám na světlech i za autem ale pokud je nějaká klasická pražská kolona snažím se jí nějak projet ale pouze tak abych řidiče nějak neomezil,přeci jen vím,že skutr je někdy blbě vidět když mi přijede zboku.Dnes jsem se ale tuze nelíbil měšťákům .Nevšiml jsem si jich v koloně na hradčanský když jsem je objížděl pruhem pro busy prohoukli mě a chvíli za mnou jeli tak jsem jel předpisově.Myslíte,že třeba natáčeli nebo jen prudili život a bavili se.Měl sem tedy chuť zastavit protože nesvítili,ale raději jsem dělal mrtvýho brouka a postupně jim stejně zmizel. Jaké s nimi máte zkušenosti co se týče takových přestupků.S osobáku na rozdíl od státních já s měšťáky špatné ale jak pruděj na skůtráky to zkušenosti nemám a tak se ptám ostřílených jak hodně pruděj ty prudějové?
airtransit

25+

Skútr / moto: Yuki Matrix 50 4T
Tuning / úpravy: bez úprav

Re: Jízda ve městě a tolerance policie

Příspěvekod Vitas » 05 říj 2009, 21:31

No ja bych se o MP a o me zkusenosti s nimi radsi nebavil. V Dasicich byla MP Sezemice, jednou jsem takhle zastavil na chodniku ze si du otevrit vrata... Jeli okolo zastavili a ptali se proc tady stojim, ze to bude za 100 (asi chteli na pivo) tak jsem jim rek ze se asi musim dostat domu a oni me rekli, ze mam zastavit na miste vyhrazenem pro parkovani. :lol: :lol: Proste reznici. Asi se ji nelibil mladej namachrovanej pubertak na motorce.
Naposledy upravil Vitas dne 05 říj 2009, 21:38, celkově upraveno 1
Vitas

250+

Skútr / moto: ItalJet Formula 50

Příspěvekod jarafari » 05 říj 2009, 21:37

Tak já zatim s policií a skútrem, mám zkušenosti dobré ,protože si mně nikdy nevšímali... :D Ale jezdim slušně,tak nemaj ani důvod... Je fakt, že jak vidim policajta tak nějak tak automaticky ubírám plyn a tak to mám i v plechovce.. Parkuju vždycky tak, aby to nikomu nepřekáželo, takže v poho... Jediné přestupky ,které pravidelně a vědomně dělám je,že když je kolona, tak jí předjíždim... a to i když je tam plná ,nebo tramvajový pás,s tím vybouleným blbincem... To je jediné čeho se bojim ,že si mně nějakej poliš jednou vychytá a zlepší si na mně sviji špatnou náladu,ale zatim musim zaklepat,jsem měl štěstí.... :wink:
jarafari

750+

Příspěvekod Mitja » 05 říj 2009, 21:45

Ja platil 5O kč za chybějící lékárničku na skůtru, ale to byli státní a kvůli tomu aby se zabavili se otočili na hlavní a jeli mě hledat do uliček obce :roll:. A to sem nic neudelal. No spise tak ze srandy sem se s nima asi 20 minut "hadal".. a pak rikal, ze za pade a pojedou. To byla taky nejvyssi pokuta, kterou sem kdy za zivot platil.
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 , Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 ,
CPI Popcorn, 50 ccm, '03
Mitja

250+

Skútr / moto: CPI Popcorn 50ccm, '03
Tuning / úpravy: rovne koleno, omezovac pryc, vetsi tryska

Příspěvekod novaka » 05 říj 2009, 21:49

Pokud budes jezdit po pruhu pro bus, tak se asi nebudes libit zadnym policajtum, jeste bych pridal ze projizdeni kolonou ano, ale pomalu a tam kde je plna cara na viceproudovce mezi pruhy take muzes narazit na nepochopeni nebo kdyz budes projizdet mezi auty rychle. Jinak v pruhu pro bus jezdi dost strelcu v autech tak aby te neprehledli.

Na druhou stranu jsem se nesetkal s buzeraci s parkovanim na chodniku, s prujezdem kolony v Praze kde byla na viceproudovce prerusovana cara, jednou meli dokonce pochopeni za muj pomaly prujezd jednosmerkou - to uz teda byla docela pitomost.
novaka

250+

Reputace: 1
Skútr / moto: Burgman 200

Příspěvekod JohnnyBee » 05 říj 2009, 22:05

Ja nikdy žádnej problém a to nejezdím ani předpisově, ani slušně. S cajtama na motorkách se zdravím a to dokonce i s příslušníky sboru ozbrojených zedníků (rozuměj městská policie). Někdy mam pocit, že hodně pomáhá ta žlutá reflexní bunda :-)
Aprilia Atlantic 250, PPP-Pirát Pravých Pruhů
JohnnyBee

100+

Příspěvekod jarafari » 05 říj 2009, 22:14

Mezi plechovkama tu kolonu samozřejmně předjíždim opetrně a pomalu,ale zda je tam plná čára na to se..... stejně většinou jedu buď po tý čáře nebo se i vejdu do svého pruhu... To, když jsou plechovkáři kámoši a koukaj do zrcátek :P
Naposledy upravil KYBLOS dne 23 bře 2013, 20:27, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
jarafari

750+

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze