RHON: Není asi MP všude stejná. V Kralupech je nějaký výkaly po psech absolutně nazajímají. K parkům, či trávníkům v sídlištích vyvěsili cedulky - Zákaz volného pobíhání psů a znečišťování prostranství, nebo tak nějak a tím skončili.
Psi se...., kde se dá a to i na drobném trávníčku u náměstí, kam mimochodem směřuje kamera MP. Nikdy sem v Kralupech neviděl policii pokutovat majitele psa za psí výkaly. Dále je v Kralupech ve vyhlášce, že se psi nesmí pohybovat volně bez vodítka atd... Cca 80% lidí na to se...., proběhne kolem tebe labrador, jezevčík, ale už se mi stalo, že i rotvajler. U toho labradora sem to na vlastní bulvy viděl, že byl volně puštěný na lávce přes Vltavu a dva strážníci MP ho minuli a vesele se vykecávali, ne aby nějak zakročili.
Mámě vybrali nádrž auta na sídlišti a přesně na to místo, kde máma parkovala, opět směřuje kamera, jenže tam prý MP nic v noci neviděla. No a pokud jde o bordel při východu z diskoték, tak pravidelně okolo 3 - 4 ranní hodiny se v létě budím. Mám diskotéku cca 100 m od baráku. Ožralí haranti se zastaví uprostřed křižovatky, tam zůstanou stát klidně i 45 minut a hodně hlasitě řeší kdo koho čím se.... apod. Vím to proto, že v tom bordelu se vážně nedá znova usnout a to mám zavřený plast. okna, takže usnu až odejdou. Někdy důchodci z protějšího baráku otevřou okno a něco na ně zařvou ve stylu - my tu chceme klid, běžte spát apod., bezvýsledně. MP sem tam ovšem ještě při jejich odchodu z diskotéky neviděl.
Takový sou moje zkušenosti s MP.