od foky » 11 říj 2010, 22:06
Stavěli mě několikrát, a vždycky se ke mě chovali jako se choval já při první reakci po stopnutí. S úsměvem jsem vždy pozdravil a nebyl problém. "Buzerační" zastavování, pokud tomu tak chceme říkat, naprosto na 100% schvaluju. Ať mě zastaví třeba 10x za večer a dají mi desetkrát dýchnout. Protože jedině tak vidím, že policisté dělají něco pro prevenci proti dementním ožralům a fetkám, který sednou za volant a klíďo si jedou a pak vymetou někde tramvajovej ostrůvek. Rozhodně je mi bližší s úsměvem a slušností splnit jejich povinnost, dýchnout, popřát jim klidnou službu a odject, než vymejšlet podobný hovadiny jako ten případ na videu, kterej akorát zkomplikoval úkon, kterej standartně trvá 3 minuty.
Lidi maj furt jenom deb.... kecy na policajty a je úplně jedno co dělají. Když je jich málo v ulicích, tak lidi řvou, že jich chtěj víc, když je jich hodně, tak zase lidi řvou že sou na silnicích moc často buzerovaný. Nemám žádného rodinného příslušníka policistu a rozhodně bych si s nima práci nevyměnil, ale zjednodušení a zrychlení preventivní silniční kontroly by z mé strany, jakožto ze strany slušného řidiče, měla být samozřejmost.
Naposledy upravil
KYBLOS dne 25 bře 2013, 18:52, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...