Musím konstatovat, že tolik stránek tak kátce po založení vlákna neměli žádné Šlapanice ani Seč.
Chtěl jsem si přečíst názory a zkušenosti z praxe s touto problematikou. Pokud se má předjet stojící kolona, je to z mého pohledu objetí překážky, pokud by k tomu mělo dojít z prava, kde k tomu nebývá příliš vhodných příležitostí. Ze strany obrubníků, zpropadaných krajnic a nikdo nezmínil jak jsou auta seřazená přesně za sebou i tak bych to převážně neriskoval, toť mé názory a postřehy.
K obsahu tohoto tématu "s..... mě" doslova a do písmene (admini prominou) Tvá reakce CSko na jaký koli příspěvek a jeho následné rozpitvávání a chlívkování přispivatelů do blbů a jiných.
Jsi sečtělá z jiných motofór, viz citace: Už chápu, proč motorky nezdraví skútry. Protože na nich většinou sedí lidé, co by manuální převodovku nezvládli, nebo ti, kteří se rozhodli, že využijí svého řidičáku na nejslabší motocykl. A jak je vidět, budou nejen sociálně, ale i mentálně slabší. Aspoň co jsem z většiny vypozorovala za mé působení tady na SF.cz. Myslím tedy že ta "šlapačka" ze španělska má také řazení, čímž se řadíš mezi ty zmíněné. Běž tedy a chatuj, facebookuj nebi icquj si tam kde Tě berou a kde jsou zvědaví na takové bohémsky nadsazené chování.
Teď jsem chtěl projít Tvé příspevky na tomto fóru a nazvat Tě všemi těmi uvedenými jmény nebo snad profesemi, kterými nazýváš své oponenty v příspěvcích. Ale jsem línej a lepší než TY.