Enemy píše:Za 500,-? Tak tomu mi úředníci říkáme "lidský přístup".......
g.man píše:Jenže tady se nejednalo o objíždění či předjíždění, ale o jízdu ve vyhrazeném jízdním pruhu vozidlem, pro něž tento pruh není určen.
Osobně bych ve vyhrazence nejel, ale pokud vidím kolonu a já se tam bezpečně vlezu, tak to vidím jako objíždění překážky a pokud nikoho neohrozím ani neomezím, tak nevidím problém. Nějak si nedokážu představit, že jedu v širokém pruhu za plechovkou a posunuju se stejně jako plechovky. Pokud by mě za toto chtěl někdo pokutovat, tak rozhodně odmítnu a jdu klidně před správní orgán.
Winterwolf píše:Jo Prazaci POZOR dneska jsou mestaci po celem meste a jdou po motorkach
foky píše:Winterwolf píše:Jo Prazaci POZOR dneska jsou mestaci po celem meste a jdou po motorkach
Sakra, jsem chtěl naject dneska v noci nějáký pomalý "zajížděcí" kilometry, to mě budou 17x zastavovat Tuhle informaci si vydedukoval nebo přímo oni říkali?
lkpdshark píše:nejlepší je vozit vyhlášku s sebou a případně ji orgánovi ukázat (při jeho protestech)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků