Diskuze o čemkoli.
Odeslat odpověď

jste spokojeni ROK PO TÉ????

ano jsem
36
78%
ne nejsem
8
17%
je mi to jedno
2
4%

Celkem hlasů : 46

Jak jste spokojeni? Aneb rok poté

25 pro 2009, 12:31

Je to cca rok so se nám to tu maličko po... Nikdo netuší proč, z jakeho důvodu,ale zase se nám fórum zprovoznilo...
Jak jste spokojeni nebo nespokojeni? Dělám si takovej osobní průzkum :wink:

Re: Jak jste spokojeni???? aneb ROK PO TÉ...

25 pro 2009, 17:39

Ciao 8)
To jel.en: ty varianty odpovědí jsou moc černobílé. Mně se tu líbí, ale to neznamená, že tu nevidím možnosti dalšího vylepšování. :wink:

Problém asi je, kdo by ty změny:
a) mohl - má na to kompetence/přístupová práva
b) měl
dělat a na základě čeho.
Je mi jasné, že Ryan jako hlavní administrátor nemůže vyhovět každému. Různé změny jsou různě pracné jak na realizaci, tak i následně na "údržbu". :?

Osobně bych proto doporučoval rekapitulovat požadavky ve vlákně: "Nápady, požadavky, vylepšení", a ty předložit veřejnému hlasování. Každý registrovaný člen fóra by měl 10 bodů a ty by mohl rozdělit mezi jednotlivé požadavky tak, že více bodů by znamenalo větší prioritu. Jestli všech 10 svých bodů dal na jeden požadavek, nebo 10-ti požadavkům dal po 1 bodu, by byla jeho věc.

Po předem určené době (doporučoval bych tak 1 měsíc) by Admin požadavky seřadil a bylo by jasné pořadí změn, které a jak moc chceme. :mrgreen:

P.S.: to použití zvratného slovesa "se" nám to tu .... je asi velice ohleduplné, ale obvykle nikam nevede :? viz poslední kauza na vlákně "S K L A D I Š T Ě S L O V-k vůli zachování smyslu témat".
Jsem sice optimista, ale zároveň zvědav jak to dopadne tady :mrgreen:

25 pro 2009, 18:12

Nehlasuji, protože jsem tady cca dva týdny, takže na to ani nemám právo. Ale subjektivně musím zhodnotit, že tu jsou zvědavci co hledají pomoc - jako já a pak znalci, kteří jim ji poskytnou. Takže je vše v pořádku. není to první forum, kterého se účastním - doporučuji moderátorovi se podívat na:
http://www.peugeot-club.com/forum/index.php
možná se tady najde nějaká inspirace, tam se mi líbí moc :)

25 pro 2009, 19:03

Tak já jsem tu ani ne rok,takže nevim co se po***** a jaké změny tu proběhli.... Hlasovat nehodlám,ale spokojen jsem...
Kdykoliv jsem něco potřeboval díky skutrforu jsem to vyřešil.... a jinak jsem na něm tak trochu závislej a vlastně jak zapnu comp, tak koukám co se tu stalo nového.Krom rad,které tu hledám,to tu beru i jako zábavu......takže asi takhle... :wink:

25 pro 2009, 19:51

Stejně jako u dvou předchozích příspěvků, netuším co taby bylo před rokem. Rozhodně jsem ale spokojenej. Je to tady prima parta.

25 pro 2009, 21:32

Tak ja tu sem jiz hooodne dlouho a troufnu si rict ze jeden ze nejstarsich clenu! /myslim nejdele pisicich/ a hlasoval sem ze mi to je jedno ! pamatuju jake to bylo kdysi i minule i toto ! nejlepsi bylo asi to nejstarsi ! toto aspon funguje coz se narozdil od toho minuleho nedalo rict! a proc mi to je jedno? pac clovek si zvykne vsude a na vsechno!! :wink:

26 pro 2009, 08:46

Zdravím všechny příznivce jedné stopy. Hlasuji spokojen, neboť jsem spokojen. Forum se po... a v době temna si řada z nás našla jiný azyl, ale poté co forum zázračně vstalo z popela se sem stále rád vracím.
Forum plní všechny funkce co má, výměna zkušeností, názorů a informací. To, že občas něco zavrzá je normální, jsme lidé se všemi svými chybami. Nezbývá než poděkovat všem kteří svou prací přispívají k chodu tohoto skůtráckého ostrova v moři chaosu. Přeji vše nejlepší do nového roku a ještě jednou díky.
Viceňa.

26 pro 2009, 09:10

Mám to podobně jako jarafari a lamancha ... nevím co tady bylo za problémy a jestli "to" tady bylo lepší,či horší....každopádně klikám na "ano,jsem" a jsem tady za toto forum vděčný.Většinou tady chodím pro rady a jsem za ně rád,páč sám žádné dávat (skrze mé minimální zkušenosti) nemůžu.Dík všem,kteří toto forum šlechtí a starají se o něj.

26 pro 2009, 10:25

Souhlasím slovo od slova s Vicenou, díky. :wink:

26 pro 2009, 10:46

Dobrý den. Hlasoval jsem, že jsem spokojen. Nemám být proč nespokojen, protože to nemohu porovnat. Přišel jsem mezi Vás těsně před pádem červeného. Pak jsem se vrátil do modrého. Líbí se mi tu a nemám zásadnějších připomínek. Určitě na něco přijdete a změníte, nebo vylepšíte. Přeji hodně úspěchů. Gek

PS: Ještě bych si rád přečetl názor těch, co klikli na ne. Bylo by to myslím i dobré pro adminy, aby věděli, co se nelíbí.

26 pro 2009, 11:02

Ahoj bando. Já jsem nehlasoval ale je na každém znás, jak toto fórum bude vypadat. Byla tu doba temna ale ta je už pryč. Je tu spousta dobrých lidí a proto se sem rád vracím. Myslím, že každý si tu najde to co potřebuje a co ho zajímá a je tu na koho se obrátit pokud si někdo neumí poradit. :)

26 pro 2009, 12:00

Chvilku jsem váhala, jestli se vůbec do této debaty zapojit, ale protože se na tomto fóru pohybuji už hooodně dlouho, asi by to bylo správné. Jasně, že nikdy nic nemůže být dokonalé, lidé jsou různí a tak se i chovají. Je fakt, že když si člověk dá trošku práce, tak na své otázky ( týkající se našich miláčků ) zde najde odpovědi a pokud ne tady, tak na srazech lze probrat kde co. :wink: Už jsem si někde posteskla, že mnozí jsou zde jen zaregistrováni a jinak o nich nic nevíme, ale to je jejich věc. Je fakt, že kdyby zde přispívalo všech 3549 uživatelů, tak to bychom se tady ani nehli :roll: Takže buďme rádi za to co máme a hodně úspěchu a sil adminům a moderátorům v dalším pokračování. :wink: :)

26 pro 2009, 14:40

Jsem tu téměř nový, téměř sem nepíšu a téměř mě nikdo nezná :lol:
Jen chci poděkovat všem kdo pro fórum něco udělali a dělají.
Jen z nostalgie jsem zkusil staré AB fórum a ono už neexistuje. Zamačkávám slzu :cry:

27 pro 2009, 15:33

Volil jsem "ano jsem"protože jsem. :roll: :mrgreen: :mrgreen:

28 pro 2009, 13:14

Volím ANO.
Apropó...kdo je Gullwing prosím vás????? :)
Odeslat odpověď