Ciao
To jel.en: ty varianty odpovědí jsou moc černobílé. Mně se tu líbí, ale to neznamená, že tu nevidím možnosti dalšího vylepšování.
Problém asi je, kdo by ty změny:
a) mohl - má na to kompetence/přístupová práva
b) měl
dělat a na základě čeho.
Je mi jasné, že Ryan jako hlavní administrátor nemůže vyhovět každému. Různé změny jsou různě pracné jak na realizaci, tak i následně na "údržbu".
Osobně bych proto doporučoval rekapitulovat požadavky ve vlákně: "Nápady, požadavky, vylepšení", a ty předložit veřejnému hlasování. Každý registrovaný člen fóra by měl 10 bodů a ty by mohl rozdělit mezi jednotlivé požadavky tak, že více bodů by znamenalo větší prioritu. Jestli všech 10 svých bodů dal na jeden požadavek, nebo 10-ti požadavkům dal po 1 bodu, by byla jeho věc.
Po předem určené době (doporučoval bych tak 1 měsíc) by Admin požadavky seřadil a bylo by jasné pořadí změn, které a jak moc chceme.
P.S.: to použití zvratného slovesa "se" nám to tu .... je asi velice ohleduplné, ale obvykle nikam nevede
viz poslední kauza na vlákně "S K L A D I Š T Ě S L O V-k vůli zachování smyslu témat".
Jsem sice optimista, ale zároveň zvědav jak to dopadne tady
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[