sedli: Tu telku, co mas neznam, takze nevim do jakyho formatu to uklada, ani v jakym datovym toku, ale budu psat o zaznamu z toho myho set-top boxu Evolve Andromeda. Kdyz jsem to zapojil, tak jsem samozrejme testnul co to umi nebo neumi, s cim si to rozumi a s cim ne. Prvni jsem zkusil Flashku - nejakou starou, uplne hrozne moc pomalou 8GB, co jsem kupoval kdysi, kdyz zacinaly 8GB flashky. Zkusil jsem na to hahrat porad a slo to v pohode - ukladat to na ni stihalo. Pak jsem kouknul do vlastnosti toho nahranyho videa, jakej ma datovej tok - ma 15000kbps, coz je celkem dost, treba bezny DVD ma 6000kbps. Takze i takhle pomala flashka staci na ukladani videa s relativne vysokym datovym tokem.
Pak jsem jeste s tou pomalou flashkou zkousel timeshifting, kdy je porad soucastne nahravanej a zaroven se na nem v jinym miste koukas - to uz s tou pomalou flashkou uz tak dobre pouzitelny nebylo - koukat na to slo, ale pri pretaceni nahravanyho videa uz se to sekalo - predpokladam ale ze s rychlejsi fleshkou by to bylo jiny. Pak jsem zkusil jeste nahravani dvou poradu zaroven a to uz s tou pomalou flashkou neslo vubec.
Mame doma jeste ten HDD, co na nej daval odkaz vraver (akorat ruzovej, protoze byl pro mladou ) a ten stihal ukladat dve videa najednou a jeste se na to druhy pomoci timeshiftingu koukat ... Disk je disk, no... flashky nikdy tak rychly nebudou...
Ale abych odpovedel na Tvuj dotaz - Ta flashka z Tvyho odkazu (i jakakoliv jina) na to normalni nahravani jednoho poradu musi stacit uplne bohate.
edit: hele, tak me tech 15000kbps datovej tok, co me u tech nahranejch videi ukazuje Windows prislo jako celkem blbost, tak jsem nainstaloval MediaInfo a prohnal ty videa tim - a skutecnej datovej tok u tech nahranejch videi je kolem 3000-3200kbps - podle slozitosti sceny. Tech 15000kbps pust z hlavy, je to blbost
edit2: Ted jsem si jeste uvedomil, ze u nas vysila jenom SD rozliseni, takze vsechno, co jsem psal plati pro SD... u HD bude datovej tok urcite vetsi, ale myslim ze ta flashka by to stihat mela...
edit3 (25.9.2013): Sorry za dezinformaci, jak jsem psal, že flashky nikdy nebudou tak rychlý, jako HDD. Včera jsem si pořídil flashku s rychlostí ukládání i čtení dat o fous převyšující rychlost externího HDD. A co jsem koukal, tak jsou ještě daleko rychlejší... sice o dost dražší, ale jsou. Vždycky jsem u flashky koukal jenom na kapacitu a cenu, takže jsem vždycky kupoval nejpomalejší krumply a o těhlech rychlejch jsem vůbec nevěděl