určitě jo , bez rádia to nejde ... většinou Rádio kiss delta nebo evropu 2 . .... takže úplnej mix Pop hudby
US offroad service > servis veškerých US cars ...dodávka dílů z USA ..... dále veškerý servis 4kolek a skůtru Martin Háša> +420 601 654 654 Miloslav Hrůza> +420 723 375 170
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Na Slovensku rádio Best, v ČR to bývá většinou Blaník, Countryrádio, a někdy mp3 z klíče, kde mám své oblíbené No, a na cesty? To je nejlepší muzika, která není rychlá, je klidná, a dá se k ní zpívat (což znamená, musí být česky, slovensky, nebo rusky v mém případě ).
Není motorkář ten, co jezdí na hlučným Hárleji proto aby si ho lidi všimli, ale ten, kdo jezdí srdcem, třeba na babettě či skůtru.
Tak ja pri praci posloucham internetova radia Radio1, somafm, bluemars, di.fm nebo radio station. Vyhodu je, ze si pustim zanr na ktery mam v tu chvili naladu, vyber je ze stovek radii. Od chillout az po neco ostrejsiho. Pouzivam starsi pc s lepsimi repraky.
Já tam mám starší tablet, k tomu jsem připojil starší autorádio jako zesilovač Pak stačí pustit nějaký inernetový rádio. Ale víc užiju you tube. Možností je spousta.
Objavujem čaro Spotify, mám zatiaľ bezplatný účet. Takže v garáži prepojím cez BT telefón s pracovným rádiom a už to hrá, alebo si pustím nejaký podcast.
Mám rodinný účet, na osobu to vychádza 1.50€/mesiac, za to pohodlie to stojí. Počúvam cez mobil, na tablete, v aute, v obývačke cez tv soundbar atď, proste všade dostupná hudobná knižnica spotify je fajn
Honda ADV350
Gilera Nexus 500 , dlhodoby priemer za cca 77 000 km
https://www.youtube.com/watch?v=XpFW9Pdww30 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A když přije druhý soused,rocker,tak si dáme něco jiného...