Hola hola,
nenašel jsem vhodnější místo zde na fóru, tak to zkusíme tady ve Volné diskuzi.. Chtěl bych aspoň takto poděkovat všem za názory, které se zde dají nalézt, jelikož díky nim se mi (snad, nerad bych to zakřiknul) podařilo najít tu pravou
Nejsem zde aktivní, ale procházel jsem zdejší sekce celkem pečlivě. Původně jsem měl vybránu 50ccm čínu - Keeway Focus nebo BMC, ale po zkušenostech zde zmíněných jsem se docela zhrozil. Mrknul jsem na bazar značkových kousků a našel nedaleko (Brno) jednu poměrně krásnou Gileru Runner 50 SP, ročník 2004. Dneska jsem uskutečnil koupi, vyzkoušení a projetí a musím říct, že zážitek to byl opravdu nečekaný. Předpokládal jsem, že ta padina pojede slušněji než ty BMC aspol., ale když jsme vyjížděli kopce v 75Km/h a pořád neměla dost, tak to už byla prostě paráda. Vypadá to, že je to klasický seriový kousek s nějakýma základníma odblokacema a přetryskováním, nic extra - jede ale úžasně. Proto to nadšení, snad se neobjeví nějaká nečekaná závada, ale na to, že nemá ještě ani 10000 Km, snad nic strašného nepřijde.
Tak, jsem na konci (sil), díky ještě jednou všem - a pro ostatní taky váhavé - pokud máte 30 000 Kč a přemýšlíte, zda-li je dát do nové Keewaye nebo jeté Gilery, Piaggia, ad., snad jsem mohl to přemýšlení aspoň takhle usnadnit.