Hromadná děkovačka

Diskuze o čemkoli.

Hromadná děkovačka

Příspěvekod Schobul » 02 čer 2009, 20:51

Hola hola,
nenašel jsem vhodnější místo zde na fóru, tak to zkusíme tady ve Volné diskuzi.. Chtěl bych aspoň takto poděkovat všem za názory, které se zde dají nalézt, jelikož díky nim se mi (snad, nerad bych to zakřiknul) podařilo najít tu pravou ;-)
Nejsem zde aktivní, ale procházel jsem zdejší sekce celkem pečlivě. Původně jsem měl vybránu 50ccm čínu - Keeway Focus nebo BMC, ale po zkušenostech zde zmíněných jsem se docela zhrozil. Mrknul jsem na bazar značkových kousků a našel nedaleko (Brno) jednu poměrně krásnou Gileru Runner 50 SP, ročník 2004. Dneska jsem uskutečnil koupi, vyzkoušení a projetí a musím říct, že zážitek to byl opravdu nečekaný. Předpokládal jsem, že ta padina pojede slušněji než ty BMC aspol., ale když jsme vyjížděli kopce v 75Km/h a pořád neměla dost, tak to už byla prostě paráda. Vypadá to, že je to klasický seriový kousek s nějakýma základníma odblokacema a přetryskováním, nic extra - jede ale úžasně. Proto to nadšení, snad se neobjeví nějaká nečekaná závada, ale na to, že nemá ještě ani 10000 Km, snad nic strašného nepřijde.
Tak, jsem na konci (sil), díky ještě jednou všem - a pro ostatní taky váhavé - pokud máte 30 000 Kč a přemýšlíte, zda-li je dát do nové Keewaye nebo jeté Gilery, Piaggia, ad., snad jsem mohl to přemýšlení aspoň takhle usnadnit.
Schobul

5+

Reputace: 0
Skútr / moto: Gilera Runner 50 r.v. 2004

Re: Hromadná děkovačka

Příspěvekod Daelimek » 02 čer 2009, 21:10

:roll:
Hlavně, že jsi spokojený.. :D
Daelimek

500+

Skútr / moto: Vybírá se..v merku mám PCX :)

Příspěvekod jardaslavonice » 02 čer 2009, 22:22

moje řeč.měl jsem čínu a byl jsem rád že jsem ji prodal a koupil sr 50 ditech což bylo nebe a dudy.dodnes toho nelitutuju ikdyž aprilky se mi posteskne občas ale díky ní jsem našel tady lidi co poradí co a jak a ne jako v práci někteří co s tím nemaj zkušenosti a se slovy to ti stačí n to tvoje ježdění.jenže po čase to moje ježdení vedlo nejen na šumavu, ale i do prahy a to na padinu nejni zas tak malej kousek.takže věř mi žes vybral dobře jen ta technika jaksi musíme o ní pečovat a kdo se o ní stará pak se mu odvděčí.mnoho km bez nehod a užij si to.rovnou mužeš přijet i na šnuru co je 13.6. - celorepublikový sraz skutru.tam se dozvíš zbytek.
jardaslavonice

100+

Skútr / moto: babeta 650 od pana Suzukiho
Tuning / úpravy: něco menšího se tam určitě najde jako lauf, xenony,maxia 3 apod.

Příspěvekod Tomulátor » 02 čer 2009, 22:36

Schobul, je dobře že jsi to tu napsal, protože právě o tom to je, že např. ta Gilera vyjede kopec bez problémů aniž by se zadejchala, kdežto čínská 50 ccm má v půlce kopce dost a tu druhou půlku kopce absolvuje už jen 30 km rychlostí, málo kdo si uvědomuje, že ten výkon čínským skůtrům opravdu schází, pochopí to jen ten, kdo se sveze na takovém skůtru, jako jsi právě koupil.
SUZUKI Burgman 200 K8
Tydlifón: 604 401 940
Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016
Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
Tomulátor

1000+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda CB500F 2016

Zpět na Volná diskuze