tak to ja byl rad u garancek,ze je delam.
v 8t km se podelalo lozisko na spojkovym kosi.servis neresil nic,ze je to v pohode.salamisti.trvani-6pracovnich dni
v 11t km se zaclo ozyvat rizeni.pri brzdeni cvakalo jako kjava a po navsteve servisu mi bylo vysvetleno salamistama,ze nic neslyseli a neshledali zavadu.trvani 4pracovni dni
ve 12t km se menil variator se spojkovym kosem a loziskama.samozrejme,ze byly vymeneny loziska rizeni(stezoval jsem si na ne znovu-tentokrat zavada se projevila pry.trvani 8pracovnich dni
v 16tkm se menil motor,protoze salamisti pribrali novyho mechanika do svych rad.mechanika odbornika,kterej vymenil svicku za spatny typ a udelal pri startovani diru do pistu,ohnul ojnici i klikovku.to bylo 2mesice pred koncem zaruky. trvani 10pracovnich dni
.od te doby jsem tam nebyl a delam si na obou skutrech vsechno sam.
znamy mel v 8tisicich ten stejny problem s lozisky a 4tydny mel skutra v oprave
takze svym zpusobem salamistum muzu podekovat za novy spojkovy kos s lozisky,variatorem,za nova loziska rizeni a za novy motor.protoze kdyby meli pristup odborneho sevisu za tu jejich cenu,tak se nic z toho nemuselo vubec dit.
2kamos:meli by ti rict nejblizsi termin dodani,jinak muzes pocitat nekdy i se 3mi mesici.kolega v praci ted zaplatil akontaci na nej a dodani za 4mesice.