to nielm: a toto je to co som, bohuzial, trochu podcenil. Pri tych nervoch s odplastovanim, som pozabudol aj zdokumentovat
Mam presne tu istu pcx ako ty, este aj farba. Isiel som do tejto montaze bez znalosti demontaze. Kym som zistil kde a ake kable vlastne su tak som musel rozobrat 90% plastov.To uz to nadsenie z fotodokumentacie tak nejak opadlo. Samotnu elektrikarsku instalaciu robil kamos, ja sa elektrotechnike moc nerozumiem. Ja som demontoval a nahadzoval plasty. Ako vravim, strasne moc roboty som si , mozno aj zbytocne , narobil...ked sa chces dostat na miesto A, potrebujes najprv zdemontovat miesto B, a to nejde pokial nepovolis miesto C....a takto furt dokola. No, je pravda ze chlapci Japonskí to vlastne vymysleli dobre, ono vyzera to pekne ked je skuter nedotknuty...vsetko licuje, krasne hrany, pohladne linie.... ale dan za toto vsetko je ten drbnuty sposob montaze plastov. Jedine co fakt nedomysleli japončíci su uchyty na niektorych plastovych dieloch, take zlte cvoky zatlacacie...bohuzial su ovela tvrdsie nez samotny diel (vybezok z kapotaze ktora sa zacvakava do dalsieho dielu) a velmi sasto sa moze ulomit uchyt kapotaze. Toto je fakt na hovno, bacha na to, hlavne pre to lebo hrubsiu silu proste pouzit musis, bez toho to neoddelis od seba, takze bacha - opatrne, silno ale opartne. Nie jak slon
Prehodim si tie prve foto z mobilu a dam to potom sem. Aj ked tie moc toho nepovedia, ale mozno podla nich budem vediet poradit ze co - kde, aspom tak ze lokalizujem uzemie
Chystas sa montovat alarm do plťky? (pcx-ky)
-- 09 dub 2016, 10:11 --
edit: este doplnim ze starsia verzia Pcx, mala inak uchytenie plastov. Viac srobikov, menej tych zacvakavaciek, logickejsie a jedniduchsie na pracu. Aspom moj dojem po vzhliadnuti jedneho videa na YT, bohuzial az po mojej montazi