to airman007: to teda na další jízdu opravdu nevypadá. Také jezdím v moto oblečení s reflexními prvky, ale přes den, když svítí slunko to moc nepomáhá. To po ránu, když jezdím do práce za tmy je to ok, myslím, že mě opravdu, nikdo nepřehlídne. Ale přes den za slunečních paprsků je to horší viz. má předchozí zpráva, s plechovkou, který mně málem sejmul když jsem chtěla odbočit a on mě nelogicky začal předjíždět z leva.
Je to jenom závist.
Dneska jsem měla bezva zážitek, projela jsem kolonou, dlouhooou k semaforu a pan v dodávce se se mnou dal do řeči, o koupi scoota pro syna, který seděl vedle, to se mně líbí, někteří krozí doví čím, co tam chci, však to znáte?, Blikla zelená a já pryč, ale tam opět kolona. Hold u nás se dělají v Malenovicích samé nové cesty, takže je to tam samé zúžení ze dvou pruhů na jeden. Mrknu před sebe, a za sebe a vzhůru v před z leva kolem plechovek a kamiónů, jo a taky tam byly nějaké ty busy. Jezdí u nás taky moto hlídky, tak nechci přít hned o body, že? A další červená a zůžení kolem sídliště v Malenovicích, no tady není kam uhnout, tak se hold zařadím. A potkám pár moto v protisměru, někdy mě docela štve, že někteří neví, co je to pozdrav a odezva nepřichází. O to více mě potěší, když potkám hned dalšího na mnohem silnejším stroji a odpověď dostanu. Některým by se to mělo asi vysvětlit co to znamená? Když mu někdo za jízdí posílá levačku, co?