illegal píše:V anglictine sa nikde nevyskytuje. Ja ho mam doma v papierovej podobe, ak potrebujes nejaku konkretnu kapitolu, tak ti to mozem nafotit. Cele sa mi to nechce skenovat, je toho moc
to je veliká škoda.spoustu lidí by to potěšilo,kdyby sis s tím dal práci a naskenoval to,hodil do pdf ka.a hlavně si myslím,že by za to byly vděčni,alespoň já ano.tys ho kupoval někde?koukal jsem,že by se snad koupit dal.ale jelikož tomu moc nevěřím,že to bude ten správný návod,tak se do toho nehrnu.
jinak,nevím jak jsou na tom vaše baterie,co čtu tak mají i 13V.samotným dobíjením ve skůtru snad není možné toho dosáhnout(alespoň ne v mém).mám origo baterku,start stop nepoužívám už dlouho a když jsem ji poprvé letos na zimu vyndal,tak měla 12,6V a nabíječka na ni ani nezareagovala.u T-maxe se nabíjela jen z 12,55V na 12,6V,což by mělo být dlouhodobé uchovávací nabíjení.loni jsem jezdil dlouho i v minus teplotě a nikdy se mi tento problém neděl.jinak jakmile začnou namrzat okna na autě a silnice kloužou,tak na motorce přestávám jezdit.je to dost o hubu.