Ted jak bylo 2 dny pekne, tak jsem docela pospichal a utvrdil se v nazoru ze pcxko muze jet v klidu porad 100+, ale zadne zazitek z rizeni to neni.
Co se zajizdeni tyce, tak je to tu probirane porad dokola. Nehnat to do otacek a nejezdit (TREBA) pres 70/80 - ale ono staci myslet.
Hlavně, proces zajizdeni je ve celem spektru otacek, takze po tom co se vyblbnete do 80ti, a ujedete rozumnych 150-200 km, tak ji klidně dejte obcas "za ouska" Nechat se sundat kamionem, pac prece prave zajizdim by byla skoda. Spise bych, nez nejaky voloviny typu 500km maximalne 50tkou, nechaval motorku poradne prohrat a kontroloval casteji olej a tlak pneu. Ja dofukoval zpocatku kazdy den, ted to nejak prestalo (WTF)
Soukrome si myslim, ze po najetych 200-300 km s tim clovek muze jet i na omezovac. Zajizdeni je vec nasich dedu, kdy si o nejakem CNC obrabeni mohli nechat zdat, dneska jsme jinde. Od prodejny jsem jel jak pos**nej, kolem 60tky. Druhej den najel 120 km pres ruzny vesnicky, at se to zabeha. Pak denne i 2 km po jizni spojce s rychlosti kolem 70-80 v zavesu za kamionem, (nepekna vzpominka) a po nejakych 200 km jsem jezdil relativne normalne, jen jsem se rozjizdel něžněji.