Ahoj borci, tak mam za sebou ze vcera prvni domaci garancku a rad bych neco zkonzultoval s ostatnimi:
1. Hladina oleje: jak originalne z Hondy,tak i po me vymene kdyz sem nalil cca 0,85L mam stejnou vysku hladiny a to zhruba centimetr nad tim nez uvadi navod. Mereno 2-3 minuty po vypnuti zahrateho motoru. Jak jste na tom vy ? Kdyztak trosku upustim, moc se me to nelibi. Rozdelaval jsem i sroub se sitkem.
2. filtr jsem zatim nechal, subjektivne se me zda ze je zatim OK, spinavy je asi z 30%. Samozrejme chapu ze ucpane pory nejdou videt prostym okem,ale na motce nepozoruju zadny potize s vykonem a nebo spotrebou. Na jare dostane novy.
3. remen variatoru: Knizka uvadi kontrolu po 8tkm a v 24tkm vymenu. Jeho sirka je 21,6mm v 12tkm. Nekde jsem cetl ze minimalni povolena mez je 21mm. Jen pro zajimavost, jaka je sirka noveho a jak se remen sjizdi vam?
4. zadni kolo: rafek nehaze, plast v miste usazeni na rafku je taky v pohode,ale na obvodu haze zhruba o 2mm. To mi vysvetluje proc se mi ze zacatku neco na skutru nezdalo,ale pak jsem si zvykl. Je to jeste ten original tusim ten IRC. Vy s nim problem nemate? Teda kdo ho jeste ma..