Krvel píše:Benda.S:"Mrkni" na ...
"Všem jse omlouvám, moc to tady nesleduji. Ale dostal jsem nějaké soukromé dotazy. A tady je moje odpověď. Přilba se mi bohužel moc neosvědčila. Hlučnost stejná jako Caberg, a použité materiály nejsou vhodné. Drobné olupování koženky ktré mi vadilo na Cabergu zde odpadává v celých kusech řádově i 1cm2. Pinlock se přilepil jako na Shubrtce. Výstelka se vytahala do podivného tvaru. V přilbě jsem absolvoval cca 20tisíc km. ve všech možných povětrnostních podmínkách. od hladiny moře až po 3000m nad mořem. Nezacházel jsem s sní nijak vlídně. Mnoho pádu samotná, i s hlavou uvnitř
deště, sníh, slunce. Vševchno Co se týká bezpečnosti, vypadá že naprosto v pořádku, ale komfort a kvalita je špatná. Tudíž za mne "už ji nechci". Zvažuji Caberg Tourmax. Případné video snad zase stvořím. Děkiji za projevený zájem, ani jsem to nečekal."
sinner750
Koukal jsem na cela videa, pročetl jeho zhodnocení, ale bohužel není v tom nic moc napsano, nevím na čem jezdí a v jakých rychlostech je onen zvuk nadlimitní. Co se týká koženky, mam helmu od poloviny dubna 2014 a taky už mi začíná koženka zespoda pracovat.
četl jsem vyjádření že ve 160 je to nesnesitelné, ale prodejce mi říkal, že tento typ přilby je do cca 120km OK.
PS: proto se ptám i tady, ale kouknu na forum a zkusím najít patřičné téma, aby mi odpověděli i uživatelé jiných strojů.....