Omlouvám se, že jsem se zeptal na něco co je někde v těch tísících témat a nepoužil funkci hledání.
Ted soudruzi ruku na srdce, kdo z vás tady nemá ani jedno OT. Ja jsem si nějaké to forum prošel a je to všude stejné. Pravda je, že možná tomu tady až moc volnou ruku, ale konkrétně toto téma jsem si prošel celé trvalo to dost dlouho a i když se tu psalo o plexi, tak se tu nepsalo to co jsem chtěl vědět já a tak sem se opět zeptal. Je tady dost lidí co jsem jim posílal SZ a i když sem je tady poté viděl, ještě jsem nedostal ani odpověď, tak jsem se zeptal na foru veřejně.
Taky si myslím, že v této volné diskuzi se řeší moc věcí najednou a díky tomu je dost nepřehledná a věřím tomu, že číst 570 stránek se nikomu nechce jen to uvidí. Další témata, nebo sekce tu prostě nejsou, tak se nedivte že když toto je volná diskuze, že to tu je zas.... né. Každý to raději napíše sem, než do sekce "Honda PCX 125". No nic raději budu jen číst a to svý si nechám. Nějak mne nebaví, jak tady dáváte někteří najevo svou bezchybnost, ale i tak díky za podporu.
PS: osobně myslím, že je lepší když to tu žije i když občas blbostma, než když to umře na dva roky jako téma "Honda @125 - zkušenosti, rady atd..."