MŮJ SOUKROMÝ NÁZOR NA SAMOLEPKU PCX CLUB CZECH/PRAGUE... SOUHLASÍM S KAMARÁDEM PROSTĚ FAKE , ALE SAMOZŘEJMĚ KAŽDÉHO VĚC , CO SI NA SVOJÍ MOTORKU NALEPÍ. KAŽDOPÁDNĚ PŘÍKLAD ADIDAS NENÍ ,,SMĚROPLATNÝ,,...
V pátek jsem si nechal namontovat origo kufr Honda (ten 39 L) a vypadá fakt dobře. Nejdřív v Hondě nevěděli, jestli bude na starý model PCX pasovat - prej je to určeno pro V3, ale nakonec to bylo bez problému. Jen ta cena...5500 Kč...ale zase to mám s montáží, držákem i zadní opěrkou.
Ted ti vubec nerozumím..... vím, že jsou kufry v ruzných velikostech. Měl jsem na Super 8 kufr, ale tady mi proste žadnej nepřijde že by tam sednul - subjektivní pohled
zdravim vsetkych dakujem za odozvy...no bude to z laminatu cize moznost striekat na akukolvek farbu,uvazujem aj o vyrobe a predaji ale nepotvrdzujem to na isto kedze mam na to malo casu zatial....bola tu moznost ze to bude aj z plexi ale podstatne je kopyto vytvarovat presne a spravit prvy prototyp co nie je az take jednoduche...lebo uchytenie chcem riesit na obojstrannu pasku aby sa neposkodili ostatne plasty je mi luto do toho vrtat a popripade je tu moznost to kedykolvek zhodit dole...spravil som uz jeden prvo vylisok len nie je to este ono takze musim to doladit a problem je hlavne spravit lavu aj pravu stranu rovnake...tot zatial vsetko s pozdravom zmtuner...
re ZMTUNER: tak ak nepriehladne, asi by bola najlepsia cierna farba...ak plexi, tak tmave plexi. Drzim palce, nech to dopadne dobre a doladis to a tesim sa na prve fotky finalu..