Namontoval som deflektor PUIG objednany a doruceny z LOUIS.de
/+/
- naozaj citelne znizenie turbulencii a hluku
- vyssi komfort jazdy - v meste mozem jazdit s vyklopenym stitom na helme, co pred tym bolo nepredstavitelne kvoli naporu vzduchu priamo do oci
- nastavitelny sklon +/- 30°
- nie je potrebne vrtat do plexi GIVI
/-/
- cena - EUR 49.95 za maly vylisok plexiskla a hlinikovy pant + EUR 9.95 DHL delivery
- mierne neohrabana montaz - vyzera to na 5 min., ale aby to bolo rovno napevno, chce to trochu trpezlivosti
- zvysenie vibracii - povodnemu plexi to prida cca 300 g hmotnosti v navyssom bode, t.j. vibracie sa zvysia hlavne pri stati na volnobehu (IDLING STOP to vyriesi), ale cele plexi sa viditelne viac roztrasie aj pri prejazde nerovnosti
- lakadlo pre hajzlikov - kto bude chciet rychlo a zdarma deflektor, lahko si ho moze ulomit a okrem deflektora je v prdeli aj povodne velke plexi...
Ak to zhrniem, komu nie je luto dat skotro 60 EUR za maly kus laminatu, mozem odporucit, v kombinacii so stitom GIVI 322 sa komfort jazdy na skutri znatelne zvysi.
Zatial som nemal moznost ist v dazdi, aby sa ukazalo, kam deflektor smeruje prud vody.
Este musim spomenut, ze za rovnaku cenu ma LOUIS aj asi o 3 cm vyssi deflektor, ale kedze dole nie je vyrezany do obluka a podla mna to vyzera ako lopata, zobral som mensi, ale je dole obly a na GIVI 322 mi proste viac pasuje...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.