Zdravim vsetkych tu na fore. Som tu novy a fakt neviem co ma to napadlo, ale pred tyzdnom som si kupil novu hracku Hondu pcx 125 ccm V2. Mam uz svoje roky, no za mladi som jazdieval BOMS-ky este na "mustangu" 50ccm a neskor na Simsonovi enduro 50ccm. A teraz, kedze vlastnim stale len vodicak male A a B, tak mi padla do oka tato 125-ka. Vyberal som hlavne podla papierovych udajov spotreby paliva. Vo finale som mal SYM 125 Joyride a Honda PCX 125. Vyhrala samozrejme honda ( asi na ukor komfortu), ale spotreba a znacka ma presvedcili.
Za tyzden jazdenia po Liptove mam nabehanych necelych 250km a som so skutrom spokojny. V meste si s nou uzijem vela zabavy a mimo mesta som bol zatial len na malych vyletoch okolo Lipt. Mary a Cierny Vah a spat. Musim podotknut, ze ked sa blizim k hranici ubehnutych 50km v kuse, moja zadnica zacina protestovat...ale vydrzat sa to da.
Mam toto vlakno prejdene ako tak a musim vsetkym podakovat za uzitocne rady a tipy. Dufam, ze aj ja sem tam budem vediet niecim uzitocnym prispiet.
Mam prichystanych dost otazok, no na uvod a prvy prispevok hadam staci
Moja PCX 125.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.