https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... GHolnnVrpc
Dnesni jizda do stredu republiky;-)!
forester píše:Ja smekám farbird si pašák,a ten nadpis že "vyjížďka"Je to tak ako píšeš a ešte by som pridal že aj paradoxne nebezpečná pre takýto obsah motora.Absolvoval som Chorvátsko s PCX 2x a bolo to mimo dialnic ale raz sme zvolili dialnicu iba z dovodu že cesta Karlovac-Pula je prevažne kopcovitá a stihla nás noc a pohyb zvierat je tam značný.
Čo tak si to zopakovať v lete na Makarsku?
Benda.s píše:to: Kuře & Kafr22 mám na vás dotázek ohledně vyššího plexi a vlastně pro všechny co jej mají.
Napište mi kdo jakej mate a jakej na nej mate názor a zkušenost s ním. uvažuji, že bych si nějaký pořídil, jen co jsem se občas dočetl, je rozporuplné.
Dík za informace
HonzaH83 píše:Benda.s píše:to: Kuře & Kafr22 mám na vás dotázek ohledně vyššího plexi a vlastně pro všechny co jej mají.
Napište mi kdo jakej mate a jakej na nej mate názor a zkušenost s ním. uvažuji, že bych si nějaký pořídil, jen co jsem se občas dočetl, je rozporuplné.
Dík za informace
No já mám plexi od GIVI. Mám 2m a je to málo. Buší mi to přímo do krku a tím pádem i pod helmu. Budu dodělávat deflektůrek..... Každopádně je to super věc. Už jen ten komfort proti hmyzu a vcelku i dešti.