Pokud se podíváte do technické dokumentace, tak i staré PCX má přípravu na výstražné blinkry, které se běžně montují do rozvinutých zemí, stejně jako ruční brzda a alarm s dálkovým ovladačem. Pro východní blok a méně rozvinuté země je to bez toho.... Bohužel si spousta výrobců myslí, že tu stále lezeme po stromech a sypou sem dosti ořezané věci, to platí napříč celým spektrem ...
Nevim ale zdá se mi, že konstrukční změny jsou minimální, tak by mohla. Každopádně fakt tomu novém PCX docela závidím. Hodiny. zásuvku jsem nějak vyřešil ale vadí mi malá nádrž a svítít těma 2x35W žárovkama by to taky pořád nemuselo, zejména kdyby se daly do obrysovek LEDky.
Inak este som sa docital nejake drobnosti ako je vacsi akumulator a nove Dunlop pneumatiky, drobnost podobne ako info o priemernej spotrebe, ale doplnam tak info o zmenach. Inak kabel z napajania k GPS by mal ist pricvaknut do tych dvierok, maju gumove tesnenie.
Ty výstražný blinkry je moc dobrá věc. To novému pcx hodně závidím . Nevím jak je dodělat a ten spínač co je na novém modelu by byl taky fajn . Třeba se sežene někde ve světě za lepší cenu.
Tuning / úpravy: Plexi TPC,přečalouněné sedlo,zrcátka s led blinkry,brzdová,koncová a blinkry pod sklíčky kufru,stříbrné víko kufru a kryt výfuku,závažíčka řídítek a nastavitelné páčky od bikers,vyhřívané gripy Oxford
Možná mi něco uniká, ale jaký přesně má smysl mít na motorce funkci výstražných blinkrů? U auta to chápu - je značně větší takže jsou i blinkry víc vidět; nedá se jen tak odtlačit mimo vozovku; parkování u chodníku. Ale u motorky která se dá bez problemu odtlačit mimo vozovku / zaparkovat na chodníku smysl vážně nevidím. Budu rád za případné vysvětlení.
Tak a je to definitívne dnes som zložil zálohu na biele PCX 150 v3 a pridávam sa k čakateľom a dúfam že stihnem prvú garancku do zrazu. Teším sa na vás a dúfam že sa na zraze s vašou pomocou rozhodnem ktoré plexi osadim.
Tusim ze som tie blinkre pouzil raz, ked som vecer stal na ceste kde bola dost onicom krajnica a zapinal GPS kde to vlastne som ty prekliaty cinania to maju:D