od Janny » 09 bře 2014, 22:19
Zdravím všechny příznivce Hondy : ),
potřeboval bych pár rad a věřím, že bych zde mohl dostat odpovědi na moje " začátečnické" otázky.
Dnes jsem se rozhodl, že koupím tuhle krasavici, takže bych přeskočil jiné varianty skútrú a přešel k tomu co mě zajímá.
1. Kde nejlépe koupit v okolí Brna, přemýšlel jsem přímo u Hondy je tam cena cca 64 000. Je to správná volba, nebo bych se mohl dostat někde na nižší cenu ? Každá stovka dobrá na další příslušenství : ).
2. Není lepší počkat na přelom duben-květen na novou verzi, která byla představena na moto-salonu, kterého jsem se bohužel nemohl účastnit : /. Cena bude tuším 70 000, což už je ale asi za hranicí toho, co jsem chtěl do skútra dát. Spíše jestli nepadne cena verze 2013.
3. Poslední otázka se týká příslušenství helma, rukavice. Jaké zkušenosti máte: značky, otevřená přilba nebo uzavřená popřípadě přímo nějaký odkaz na dobré helmy. Moc tomu nerozumím a nevím, kolik je dobré investovat do přilby.
Kdyby se vám chtělo, tak budu rád za každou radu, venku už to vypadá docela solidně, takže už bych chtěl moto co nejrychleji doma : )
Díky ; )