At to tady teda trosku zije.
Chtel bych zrekapitulovat svuj prvni rok po letech nejezdeni.
Do PCX jsem se zamiloval na prvni pohled a musim rict, ze to byla spravna volba. Nejen, ze jsem si po letech zase splnil sen a zacal jezdit, ale potkal jsem diky tomu spoustu novych lidi, z nichz uz se vyklubalo i par pratel, s kterymi jsme spolecne nejen v sedlech, ale i na ruznych jinych akcich zazili spousta srandy.
Měl jsem strach, že budu v sedle vypadat jako prestarlej pubertak, ale zjistil jsem, ze zdaleka nejsem nejstarsi, ba naopak
Letos najeto neco pres 6000km, porizeny kufry, stity, vejfuky, hadry, prilby, rukavice, nabijecky, plachty a ostatni nezbytne peripetie.
Co se tyce vyletu, prvni vetsi vylet byl tesne po zakoupeni sraz PCX. kdy jsem ho mel necelej mesic a jeste jsem ho pouzival ke kratkym presunum. Dojel jsem nejdelsi trat nekam k Trebici, dal si kafe a za 20 minut jel svuj druhej nejdelsi vylet, projizdku. Tak mne to nadchlo, ze jsem se vydal za tyden na vylet Brno Humpolec se zenou jako spolujezdcem. Od te doby uz si muzu jezdit sam, protoze zena uz cestou zpet nevedela, jak si sednout a ja ji muzu lakat jak chci a jezdi se mnou max na chatu
Moc se tesim na pristi sezonu a jelikoz se uz ode dneska prodluzuje den, muzu jen rict - uz se to blizi panove a damy.