To ŠUBI: už jsem to tu dával, bylo to někdy v létě. Nevím, zda je to tentýž výrobce, ale bylo to stejně obšlehnuté. Jen ten výfuk vzali, podle koncovky, alespoň částečně z Maxonu, myslím, že patří k typu Ardour. To, co jsem tu dával já, bylo jako přes kopírák. No, kdyby ty plasty byly zaměnitelné za origo u PCX, navíc, kdyby na tom byly alespoň slušně kvalitou materiálu, dalo by se s nimi nahradit chybějící, poničené nebo poškozené díly, tedy alespoň do doby, než se podaří sehnat originální. Ale to zřejmě nebude sedět, ať už rozměry nebo úchyty nebo jinak.
Edit: když pominu kvalitu jako takovou, jsou vidět některé drobné rozdíly - jinak provedené plexi vepředu, jiný stojan, brzdič, ale kotouč je jako dvojče, jinak provedené zadní blinkry, u originálu jsou mimo karosérii, u tohoto klonu jsou integrované, jiný kryt větráku, prolisy na předních bocích. Ono toho bude víc jinak uvnitř, pod kapotou. Ale jsou ti hoši asijští šikovní v tom kopírování. Kdo chce vypadat in, že má Hondu, sežene pár nálepek, pokud to půjde, odstraní ty původní, prohodí ten výfuk a kdo se v tom nevyzná, při zběžném pohledu to ani nepozná. Snad jen zvuk, případná poruchovost, výkon a pár dalších věcí ukáže, že nejde o originál, ale o kopii.