Ahoj, tak se taky připojuju mezi nové majitele PCXka. Jsem nováček s Bčkem v kapse, žádnou jinou motorku/skutr jsem nikdy před tím neřídil, takže žádné srovnávání provádět nemůžu. Taky jsem najel jenom cca 170 km celkem, používám ho na dojíždění do práce.
Zatím spokojenost. Koupil jsem ho z druhé ruky, rok starý, má najeto 7.000 km, ale zatím šlape jak má, snad mu to ještě dlouho vydrží. Zatím jsem si k němu koupil ochrannou deku Bagster Boomerang viz
http://www.equipmoto.fr/images/thumbnails/converted/products/2012/11/07/Tablier-bagster-HONDA-PCX_896f5be2.jpg a až na trochu krkolomné přidělávání jsem s ní taky spokojen. Jenom se pod ni trochu špatně leze, protože je tam ten tunýlek, který mě jinak ale neotravuje.
Chtěl jsem se ale hlavně zeptat na pár věcí:
1) Kolik tak km ujedete ještě po tom, co se vám rozbliká rezerva? Já včera jel tankovat poprvé, od rozblikání rezervy jsem ujel ještě cca 18-20 km a myslel jsem si, že už je čas jet na pumpu, ale tam jsem měl problém tam natlačit těch 5 litrů, co maj minimální odběr.
2) Měl jste někdy někdo problém se systémem start/stop? Přijde mi, že se aktivuje poměrně hodně brzo, když motor snad ještě nemůže být zahřátý
Ale snad u Hondy vědí, co dělají.
3) Snažil jsem se hodně přečíst, ale stejně se ještě zeptám - nějaké další tipy na pneumatiky kromě Pirelli a Michelin?
A to je zatím všechno, snad ještě chvíli vydrží počasí, abych mohl jezdit. Nechce se mi ho moc zazimovávat, je to moc práce