medved.m píše:http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=holder%20s4%20mini&_osacat=0&_from=R40&_nkw=bike+holder+s4+mini&_sacat=0&_trksid=m194&ssPageName=STRK:MEFSRCHX:SRCH
qstep1 píše:Tak jsem absolovoval první garančku. Cena 1145,- doba práce 3,5 hodiny. Výměna motorového oleje, převodového oleje a hlavně kontrola vůle ventilů. Viděl jsem, byl jsem u toho a skutečně to kontrolovali. Kde? Top moto Teplice. Připadal jsem si jako u doktora, před stanovením diagnózy, před tím než se do mazlika pustili. Co kde vrže, co se mě nezdá, jakou to má spotřebu, kolik dosáhnu maximálku...? Musím říct skvělý přístup. Už při prodeji jsem takové slušné jednání nezažil a servis opět bez vady na kráse. Asi jsme už někde ve 21. století a ne za socíku. Ptal jsem se i na tu teplotu variátorové skříně, která se mě zdála příliš vysoká. Ale vše v pořádku, dle jejich zkušeností. Už cestou tam jsem jel celou cestu po dálnici, tak tachometrová rychlost 100 km/ hod, občas jsem dal i maximálku 112 km/ hod (102 dle GPS) Opravdu jsem to tavil co to šlo. Nazpátek to samé. Celkem jsem ujel 190 km a spotřeba při tomto jízdním režimu stoupla na 2,39 l/100 km. Podle mě velice slušné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků