Aha, takže pokud pokud někdo chce dát pryč zástěrku, která sahá skoro až na zem a dát tam místo toho jen držák spz s homologovaným osvětlením (pokud je nutné homologované, což teda je), tak je automaticky bastler? Říkáte, že mám řešit jiné věci? Rád bych věděl jaké, když mám najeto 800 km. Děláte jako kdyby mi to nebrzdilo a nezatáčelo.
1) Já bych řekl že větší tuzing je tu motorku obtěžkat vysokými plexi, kufry, velkym hlasitym laufem, a hlavně si to vytunit diodovejma lampama do všech světel, aby se ušetřilo na baterce a samozřejmě nezapomenout na hustokrutou carbon fólii a monster nálepky.
2) Poslouchat moralizování od motorkářů, kteří balancují na hraně dopravních předpisů je taky legrační. Vaše názory taky nejsou zrovna jednotné, ale jdete všichni proti mně. Mám pocit že se řídíte heslem "nepřítel mého nepřítele je můj přítel". Jeden z vás mě tady straší STK a policajtma, ketří mě budou popotahovat za špatně osvětlenou SPZ, pak přijde jinej člověk s nakitovanou padesátkou s odstraněnou restrikcí v laufu, případně 70ccm kitem. A oba do mně.
3) Možná by jste se měli zamyslet nad sebou, jestli nejste trochu moc upjatí a pokrytečtí, jestli náhodou nechápete ironii, jestli je s váma všechno v pohodě, když se takhle lehce naserete.
4) Děkuji všem za diagnostiku mého psychologického profilu. Mám pocit, že mě znáte víc než já sebe. A to jste ode mně četli kolik? Dvacet vět? Věty o 14yo mladíkovi řítícím se na skútru bez papírů, zcela tak pohrdajíc lidmi, kteří poctivě prošli autoškolou a užívajíc si pocitu zadostiučinění, mě skutečně pobavily.
PS: ve svejch 14ti nejezdím jenom na PCX, ale ještě mám Fireblade 1000RR v barvách repsolu.
Asi.
Tímto se s vámi loučím, je tu nějaká nevraživá sestava. Pokud je někdo z vás administrátor, prosím jej o zrušení mého účtu.