Honda PCX 125 - volná diskuze

Diskuze o čemkoli.

Re: Honda PCX 125 - volná diskuze

Příspěvekod sedli » 02 srp 2013, 17:56

Vcera jsem koupil remen variátoru na pcx z bouracky, ale.zjistil jsem, ze remen z novyho pcx.nepasuje.do meho starsiho generace - novy je uzsi a asi i kratsí..:-/ Skutr mel najeto 1500 km, je to v podstate nove, ale me bohuzel nanic... kdyby nekdo remen chtel, at mi napise.
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod Lubik » 02 srp 2013, 19:24

"medved.m" : dávám Ti +1
"464" : tobě by měli rodiče dát přes hubu, nebo možná by měli přes hubu dostat rodiče, že nechají dítě jezdit na 125ccm
"satanachist": taktéž dávám +1
Lubik

Příspěvekod satanachist » 02 srp 2013, 20:00

Díky, ale co na to říct? Asi by opravdu potřeboval pár výchovňáků! My tady na jiných stránkách rozebíráme kde se smí na 125ccm s béčkem a děcko tu klidně napíše, že nemá papíry a vesele jezdí! :evil:
Mohu vozit 80 lidí za zády, ale na velkou motorku si mohu maximálně tak sednout.....
satanachist

1000+

Reputace: 74
Skútr / moto: Honda PCX 125
Tuning / úpravy: plexi Givi, brašny, zásuvka, teploměr, hodinky

Příspěvekod Lubik » 02 srp 2013, 20:02

Pak ti takové děcko vlítne pod auto a neštěstí je na světě ...
Lubik

Příspěvekod PBM2 » 02 srp 2013, 20:12

Pozor, ať admin neukončí dočasně diskuzi, protože se to stočilo jiným směrem... 8) . Ale všichni, bez rozdílu , kdo na čem jezdí, mají pravdu. Od toho, že dotyčný řeší kraviny a snaží se z toho udělat snad nějakého naháče nebo supersport, alespoň vzhledově, až po to, že si klidně jezdí po silnici a, obrazně, na druhé, co mají papíry, zvysoka plive a ještě si to užívá, jak musí druzí chodit do autoškoly, zatím co on si jen tak lítá po okreskách. Pak vletí prvnímu řidiči pod kola, ten bude popotahovaný po soudech, rodiče budou tvrdit, že za to může on, sám bude mít výčitky do konce života... děs, co může člověk potkat na cestě. Že nějakého magora, co jezdí, jak kdyby to ukradl, s tím by se jeden i dokázal trochu smířit, ale jen trochu. Ale 14-ti letý kluk, co není ještě trestně zodpovědný a asi toho pěkně využívá, na rychle jedoucí motorce, co o nějakých pravidlech nemá ani páru, stejně jako o slušnosti a zodpovědnosti (jinak by nejezdil bez řidičáku), to je fakt síla :evil: :!: :roll:
Čínská kráska bere "Kolik potřebuje" :-)

Fotogalerie / Profil na motorkáři.cz / Čínská kráska
PBM2

750+

Reputace: 134
Skútr / moto: Motorro Sonny 50 2T
Tuning / úpravy: Ano, jsou.

Příspěvekod medved.m » 02 srp 2013, 20:50

Vidíte, a já myslím, že kecá. Že plnoletý formálně je - jen jeho mentální úroveň zůstala kousínek zpět, někde v pubertě.
Heleď, 464, vážně se na ty plechový bazmeky a LED pásky vykašli a řeš věci, které mají smysl. Jinak budeš nejen tady, ale i potom na silnici akorát pro smích.
 Shemík spase  Obrázek
medved.m

1000+

Skútr / moto: SHemík125i ABS 2013
Tuning / úpravy: snížené origo plexi, pár odrazek a LED obrysovky

Příspěvekod 464 » 03 srp 2013, 23:45

Aha, takže pokud pokud někdo chce dát pryč zástěrku, která sahá skoro až na zem a dát tam místo toho jen držák spz s homologovaným osvětlením (pokud je nutné homologované, což teda je), tak je automaticky bastler? Říkáte, že mám řešit jiné věci? Rád bych věděl jaké, když mám najeto 800 km. Děláte jako kdyby mi to nebrzdilo a nezatáčelo.

1) Já bych řekl že větší tuzing je tu motorku obtěžkat vysokými plexi, kufry, velkym hlasitym laufem, a hlavně si to vytunit diodovejma lampama do všech světel, aby se ušetřilo na baterce a samozřejmě nezapomenout na hustokrutou carbon fólii a monster nálepky.

2) Poslouchat moralizování od motorkářů, kteří balancují na hraně dopravních předpisů je taky legrační. Vaše názory taky nejsou zrovna jednotné, ale jdete všichni proti mně. Mám pocit že se řídíte heslem "nepřítel mého nepřítele je můj přítel". Jeden z vás mě tady straší STK a policajtma, ketří mě budou popotahovat za špatně osvětlenou SPZ, pak přijde jinej člověk s nakitovanou padesátkou s odstraněnou restrikcí v laufu, případně 70ccm kitem. A oba do mně. :)

3) Možná by jste se měli zamyslet nad sebou, jestli nejste trochu moc upjatí a pokrytečtí, jestli náhodou nechápete ironii, jestli je s váma všechno v pohodě, když se takhle lehce naserete.

4) Děkuji všem za diagnostiku mého psychologického profilu. Mám pocit, že mě znáte víc než já sebe. A to jste ode mně četli kolik? Dvacet vět? Věty o 14yo mladíkovi řítícím se na skútru bez papírů, zcela tak pohrdajíc lidmi, kteří poctivě prošli autoškolou a užívajíc si pocitu zadostiučinění, mě skutečně pobavily.

PS: ve svejch 14ti nejezdím jenom na PCX, ale ještě mám Fireblade 1000RR v barvách repsolu. :( Asi.

Tímto se s vámi loučím, je tu nějaká nevraživá sestava. Pokud je někdo z vás administrátor, prosím jej o zrušení mého účtu.
#discard eligible
464

10+

Reputace: 0

Příspěvekod Vladimirowic » 04 srp 2013, 09:31

Zdar pánové, když někdo bude chtít mám pár dílu na PCX 125 2013.
Vladimirowic

0+

Skútr / moto: gilera runner 70, Suzuki GSX-R 750

Příspěvekod Ekim » 04 srp 2013, 15:40

Obrázek
Ekim

250+

Tuning / úpravy: jsem stín,jsem zvuk smyku,jsem tam kde je potřeba prujem když máš zácpu...stojíš v zácpě, já jedu dál!

Příspěvekod PBM2 » 04 srp 2013, 16:47

Ekime, hezký :) . A to je u tebe běžný, že ti kočka zahřívá sedačku? Tuning-vyhřívaná sedačka u PCX 125... :mrgreen: Jinak koukám, že na té levé straně pod sedlem to máš lehce škráblé. Nebo je to jen stín od foťáku? 8)
K 464 je asi zbytečné se vyjadřovat, protože když nepřijímá žádnou kritiku, tak je to fakt na dvě věci. Připomněl mi ten případ zpřed týdne, kdy v jednom městě chytili kluka s nadrozměrným nákladem a následnou kontrolou zjistili, že nemá vůbec papíry. A na dotaz u jeho zaměstnavatele, jak je to možné, že ho zaměstnal a svěřil náklad, klidně prohlásil, že to, že nemá papíry, ještě neznamená, že je špatný řidič. Kdyby byl tak dobrým řidičem, asi by neměl s průjezdem městem ty problémy, co měl. Malinko se v tom orientuji, příbuzný jezdí stále s takovým typem nákladu po celé Evropě a něco jsem už pochytil. Ale i kdybych nakrásně s náklaďákem a návěsem uměl jezdit, bez papírů bych do něj nesedl. Proto mě zarazilo, s jakou chutí se 464 pochlubil, kolik mu je a ještě si do ostaních rýpnul. Myslím, že kdyby trochu posunuli tu trestní odpovědnost, jak o tom svého času mluvili, možná by to pár podobným týpkům udělalo alespoň vrásky na jejich obličeji. Nakonec mu asi opravdu není tolik, kolik napsal, jen nás možná zkoušel, protože jinak by musel mít zazobané rodiče, 60 tisíc za PCX se neválí jen tak na zemi. A o tom Fireblade 1000RR celkem úspěšně pochybuju, jedině že by sedlal motorky a skůtry všech členů rodiny. No, snad ho nepotká nikdo z nás. 8)
Čínská kráska bere "Kolik potřebuje" :-)

Fotogalerie / Profil na motorkáři.cz / Čínská kráska
PBM2

750+

Reputace: 134
Skútr / moto: Motorro Sonny 50 2T
Tuning / úpravy: Ano, jsou.

Příspěvekod 03.30 » 04 srp 2013, 20:23

.....ještě k tématu " podivný zvuk z variátoru při 20-30 km/h " aneb drnčící pružiny zadních tlumičů :D
Dnes jsem vyzkoušel vložit mezi pružinu a tlumič do drážek plastového krytu, gumu z rozřezaného kroužku, průměr 6mm...a...drnčení opravdu přestalo :lol: , vyzkoušeno cca 15 min. a nic se neozvalo. Není to řešení kdovíjaké a taky asi není na moc dlouho, ale zatím to tak nechám a uvidím...to chrčení mi fakt lezlo na nervy :roll:
Naposledy upravil 03.30 dne 05 srp 2013, 22:20, celkově upraveno 1
03.30

5+

Příspěvekod 1Jiricek1 » 04 srp 2013, 22:02

Tak jak ctu, atk je tu kazdy svaty !!! :lol: Ja taky jezdil od 14 sice na pinckovi, ale jezdil. Ono se to nekdy clovek zacat ucit musi. Dokud nikoho neohrozuje a nezabije, Tak je mi to celkem jedno!! Jinak kdyz ho chytnu svestky tak to bude mit blbe. Ale kdyz bude slusny a ohleduplny tak na VAS kazdy se.e z hodne velky vysky. A ted hura i do ME !! 8)
1Jiricek1

50+

Skútr / moto: Honda PCX 125
Tuning / úpravy: LeoVince Cobra racing, Sedlo, Vyhrivane gripy, vario Daytona 12,5gr / 10,5gr Takegawa ,Brisk - AR12ZS, +76,2mm delka

Příspěvekod jackm » 04 srp 2013, 23:17

Musím říct, že to 464 moc krásně napsal no a na to, že mu je 14 let. :) Z něj něco bude a určitě něco víc, než z Vás, co jste si tu honili ego.
Jo my mladíci toho máme ještě dost před sebou a Vás to páni asi štve, že... :)
jackm

750+

Reputace: 8

Příspěvekod medved.m » 04 srp 2013, 23:28

No právě, máte toho JEŠTĚ DOST před sebou.
Například nás staříky budete JEŠTĚ DOST dlouho živit :!:

Takže jezděte opatrně :mrgreen:
 Shemík spase  Obrázek
medved.m

1000+

Skútr / moto: SHemík125i ABS 2013
Tuning / úpravy: snížené origo plexi, pár odrazek a LED obrysovky

Příspěvekod radomír » 05 srp 2013, 09:54

Další vylepšení:http://www.yuminashi.com.
Dle své motorizace-Vstřik,převody,řemen,atd.
(je fakt, že jsem na těch stránkách již dlouho nebyl)

Dodávka je, dle slov technika z Mezu, až půl roku!
radomír

100+

Skútr / moto: EVT 4000e
Tuning / úpravy: Baterie Long-life Pb.přídavné baterie,solar balancer,LED světla

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek