Honda PCX 125 - volná diskuze

Diskuze o čemkoli.

Re: Honda PCX 125 - volná diskuze

Příspěvekod saimon1 » 22 čer 2013, 22:54

Tak to už musí bít velká náhoda!!!
Fotoalbum | Motorkáři |
Bylo: Stadion S11 a S22 (S22 mám pořád doma), Jawa pařez 50, Pionýr 20 (21), Babeta 1, Jawa 250 kývačka, Skútr (BMC) Benzhou B10, Access Motor Max 250, Suzuki LT-A 750 King Quad 4x4, Suzuki Burgman 125. Nyní Piaggio Mp3 500 LT Business.
saimon1

1000+

Reputace: 3
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.

Příspěvekod Kafr22 » 23 čer 2013, 13:41

Slapy;-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kafr22

100+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda Pcx 125
Tuning / úpravy: LED parkovacky,Zadni LED system komplet jiny vzhled,Vyfukovy system LeoVince Cobra racing,reflexni prouzky na ravcich

Příspěvekod Doupik » 23 čer 2013, 16:55

Kočka helmu nemusí jo :D ?
Doupik

100+

Skútr / moto: Honda PCX, chci NC750X
Tuning / úpravy: michelinky, černý plast pod plexi, bílé reflexní pásky na kolech, bílý kufr Givi, bílá helma Shark

Příspěvekod traktorista » 23 čer 2013, 17:39

satanachist píše:No jo, ale pokud se ti pak něco pokazí, neuznají ti záruku...

ja si takisto robim udrzbu sam, serem im na servis, v podstate len za vymenenie oleja a akoze preventivnu prehliadku mi uctovali 60e...
na tom sa moc nema co pokazit, a aj ked sa pokazi, tak to co zaplatim urcite bude menej ako by stala pravidelna udrzba v ofiko servise kvoli zaruke,..
Obrázek
traktorista

50+

Reputace: 3
Skútr / moto: Honda PCX 150

Příspěvekod radomír » 23 čer 2013, 17:52

Připojuji se k názoru.3 servis.prohlídky jsem absolvoval, pak již né.Chtělo by to vlákno OPRAVY A ˇUDRŽBA.Tam by byly např. i odkazy na zahraničí servery s videem, plus komentáře, kde amatér na videu dělá chybu. Nebo vlastní posloupné opravárenské Fota.Pak by si jistě mnozí z nás řekli, např. vyměním si olej v motoru sám.Olej z Polska,specifikace dle výrobce,gola ořech č.16 na filtr, prázdnou uřezanou petku na vyjetinu a hurá na parkoviště.Cenový rozdíl značný.
radomír

100+

Skútr / moto: EVT 4000e
Tuning / úpravy: Baterie Long-life Pb.přídavné baterie,solar balancer,LED světla

Příspěvekod Veterinář » 23 čer 2013, 19:22

Rád bych se s Vámi podělil o mou stížnost na prodejce motocyklů Honda v Brně-Řečkovicích, panem Bláhou. Nevím jaké máte zkušenosti Vy, ale já teda poměrně negativní.

Toto cituji z mé stížnosti tomuto prodejci:

"Dobrý den, vážený pane Bláho.

Rád bych vyjádřil svou nespokojenost s Vaším přístupem k zákazníkovi při řešení závady na motocyklu zakoupeného ve Vaší prodejně Honda v Řečkovicích. V březnu jste mě i přes mou snahu o řešení problémů s nově zakoupeným PCX několikrát velice liknavě odmítl. Nejdříve se jednalo o problém s padajícím zrcátkem, poté o problém se spojkou, který jste nechtěl nijak ( v rámci záruky ani mimo záruku ) řešit. S těmito problémy jsem se proto obrátil na autorizovaný servis a prodejnu ve Zlíně, kde zvolili naprosto jiný přístup v řešení problému a dočkal jsem se vstřícného jednání.

Takové jednání, které jste předváděl Vy, se mi vskutku nelíbilo a nelíbí. Zdá se, že dokud se u Vás otáčí peníze a prodáváte jedno PCX za druhým, jste velice vstřícný a slibujete "hory doly", jakmile však přijde na řešení nějakého problému, zvlášť pokud to je "méně" závažný problém, tak je u Vás zákazník až na posledním místě a jediný Váš argument je: "Nikdy jsme neměnili ani žárovku".

Buďte si proto jist, že Vaši prodejnu nikde doporučovat nebudu, především právě kvůli Vašemu liknavému a krajně nepříjemnému přístupu k zákazníkovi, který se u Vás může cítit jako idiot, který si pouze vymýšlí. Stížnost na Váš přístup k zákazníkovi při řešení problémů v záruční době motocyklu budu taktéž tlumočit vedení Honda ČR.

Přeji hezký den a co nejméně nespokojených zákazníků."

A jaké máte Vy zkušenosti s přístupem servisu v Řečkovicích? A co říkáte na Zlín???

Díky.
Veterinář

5+

Skútr / moto: Honda PCX 125

Příspěvekod Kafr22 » 23 čer 2013, 19:38

Doupik píše:Kočka helmu nemusí jo :D ?

Znate zensky:-) musej vypadat dobre:-)...
Kafr22

100+

Skútr / moto: Honda Pcx 125
Tuning / úpravy: LED parkovacky,Zadni LED system komplet jiny vzhled,Vyfukovy system LeoVince Cobra racing,reflexni prouzky na ravcich

Příspěvekod satanachist » 24 čer 2013, 02:35

Veterinář:

Zlin mohu jen a jen doporučit. Už při objednávce skútru se mi pan Slezák snažil maximálně vyjít vstříc a i ohledně garančky vše v naprostém pořádku - vstřícnost, komunikace, ochota - vše na jedničku. A to neříkám jen já.
Mohu vozit 80 lidí za zády, ale na velkou motorku si mohu maximálně tak sednout.....
satanachist

1000+

Reputace: 74
Tuning / úpravy: plexi Givi, brašny, zásuvka, teploměr, hodinky

Příspěvekod Sniper_RAT » 24 čer 2013, 08:32

Z Řečkovic mám taky svou PCX a zatím žádné problémy. Když přišel techničák, tak pan Bláha zavolal,napsal...no doufám, že při případném servise nebudou problémy.

Jinak už mám nalítáno 540 km. Včera cesta Brno-Břeclav a zpátky. Když jsem zabral za plyn, tak jsem si rozhodně nepřipadal jako brzda provozu (moc jsem ji nešetřil). Akorát naše silnice jsou hnus, samý hrbol a díra až člověk skáče na sedle skoro jako na koni :D
Fotogalerie mé PCX: http://1drv.ms/1hue0y2
Sniper_RAT

25+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda PCX 125 (Petrol Blue)

Příspěvekod Cerdik » 24 čer 2013, 11:24

Ja mam tedy s Hodnou v Reckovicich a potazmo panem Blahou spokojen [zatim]. Vzdy vysel maximalne vstric, jak pri prodeji, tak servisu [prvni pcx co jsem rozsekal]....
Obrázek

PCX 150 (2012) Himalaya
Cerdik

100+

Příspěvekod Effin » 24 čer 2013, 18:48

Jelikož jsem nenašel jediné reálné foto plexi Puig Itálie tak trochu přispěju pro současné a budoucí majitele PCX.
Dnes jsem namontoval nové plexi PUIG 5569F (tmavé).
Cena je 2360,- Kč včetně pošty v Honda Dukla (jediné skladem jinak čekačka tři týdny).
Zatim nevím jak plní svojí funkčnost jelikož prší a nechci si rozbít ústa.
Zpracování je perfektní a součástí balení je atest plus nálepka na plexi o homologaci.
Vzhled je trošku vetřelec ale je to jediné co se mi líbí na PCX.
Pokud máte někdo nějaký dotaz ohledně plexi tak se klidně ptejte a na funkčnost odpovím až bude líp :D

http://www.puig.tv/
Effin

25+

Skútr / moto: Honda NC750X , PCX 125. r.v.2013 bílá PRODÁNO
Tuning / úpravy: Led parkovačky,plexi Puig tmavé,hodinky Moto-detail,zadní kufr Honda 29L,přilba Schuberth C3 Pro bíla.

Příspěvekod BrAtKo » 24 čer 2013, 19:20

To cez to aj nieco uvidis na cestu ? Kamosi co maju priesvitne plexi na skutroch, tak im to liezlo na nervy ze z plexi odrezali kus aby videli ponad plexi. A ty to mas pekne tmave teda. No som zvdavy co na to povies, najma ked pojdes lesom, v seru a v necase. Ale ako dizajnovo to vypada pekne.
Honda NC750S DCT - aktualna moto (forum nc700.sk) / rocny najazd 18000km
Historia: Honda PCX 150 / Honda Vision 110 / Piaggio ZIP 50
Obrázek BrAtKov FOTO ALBUM / BrAtKove vyjazdy a vypravy / Bratislava a okolie na poslednú chvíľu
BrAtKo

1500+

Reputace: 43
Skútr / moto: Honda NC750S DCT

Příspěvekod Effin » 24 čer 2013, 20:34

Tak tmavý jako je to na fotce to není.
Jinak to končí těsně pod spodkem zrcátek viz. předposlední fotka tak nevím proč bych přes to neviděl.
Je to +14cm nad originálem.
Samosebou přímo před kolo nikdy neuvidím ale to ani s origo plexi.
Ta třetí fotka není pohled řidiče ale jenom focen detail kaple.
Taky se dělá průhledné.

http://www.puig.tv/descargas/PUIG13951.jpg
Effin

25+

Skútr / moto: Honda NC750X , PCX 125. r.v.2013 bílá PRODÁNO
Tuning / úpravy: Led parkovačky,plexi Puig tmavé,hodinky Moto-detail,zadní kufr Honda 29L,přilba Schuberth C3 Pro bíla.

Příspěvekod epicus » 25 čer 2013, 13:13

Tak už mám hodinky a to z NOVELmoto HK. Vypadají super na tom středu řidítek. Konečně mrknu a vidím čas :)
IMG002.jpg
IMG001.jpg
epicus

25+

Tuning / úpravy: plexi Ermax, hodiny T&T, kufr Givi

Příspěvekod Sandy » 25 čer 2013, 15:02

Ty vypadají dobře (teda mě se líbí :) ). Kolik jsi za ně dal?
Sandy

25+

Skútr / moto: PCX125

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek