Bud píše:Tak dnes konečně první garančka po 1000 v Honda Bartyzal Č.Bu. - 1438,- Kč (vč. DPH), 1 hod., ventily po 1000 nedělaj (ale kdybych chtěl.... tak 2,5 hod), prej ani po 4000 to nemá cenu, ale to už budu chtít, olej MOTO MOBIL SEMI SYNTHETIC 10W 40 extra, 499,- bez DPH, hodina práce (výměna oleje, celková kontrola 690,- bez DPH. UF
elem píše:jsem se dnes objednaval do Brna a termin az na 15.5. tak jsem zvedavej, jak budu jezdit, mam najeto 750 a to jsem chtel jet na vylet cca 200km, a normalni provoz k tomu da denne okolo 50km, a nemoct jezdit se mi moc nechce, na to jsem to poridil, aby to jezdilo.
minicooper píše:Vubec bych to neřešil čím to je, je to v záruce hodil bych to do Hondy at si s tím poradí
Bud píše:to veselák: no asi jo, mně účtovali celkem za 1 hod práce za 690,- bez DPH, takže asi další hodina, ani jsem se tam neodvážil zeptat, co by stály ventily navíc.
veselák píše:Bud píše:to veselák: no asi jo, mně účtovali celkem za 1 hod práce za 690,- bez DPH, takže asi další hodina, ani jsem se tam neodvážil zeptat, co by stály ventily navíc.
Dnes mi odpovedeli toto: Dobrý den,
garanční prohlídka v 1.000 km i se seřízením
ventolů u nás stojí 2.200,- Kč vč DPH.
S pozdravem
za Honda Roman Bartyza
forester píše:Odkedy vyrábajú PCX v Taliansku sa mi zdá že tých čudných zvukov a pazvukov je čím dalej tým viac,že by sa potvrdilo že výrobu tí makaróni odflakujú?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků