Tak mam PCX tyden a musim rict, ze mne to tesi cimdal tim vic. Nechapu, jak jsem mohl tech "presdvacetlet" nejezdit. Pocatecni obavy, velka opatrnost a respekt se zuzily na respekt a velkou opatrnost. Kdyz pres den nemam pro skutr vyuziti, jedu se projet aspon vecer, je to paradni relax a vzdycky mi to zvedne naladu. Zpocatku mne bolela pr.d.el, pak pr.d.el a zada, pak uz jen zada a musim rict, ze mel pravdu Tatik, kdyz rikal, ze se to rozjezdi, uz mne vetsinou nic neboli, dokonce jsem si zvykl na ten bobek, kterej mne ze zacatku trochu stval, dnes uz mi nevadi, bud jsem se zmensil, nebo jsem nasel optimalni posez. "Uzka" zrcatka se daji nastavit tak, ze clovek vidi aspon to nutny co potrebuje. Pro ty co se pro nej rozhoduji, doporucuju. Stejne "mlady"kamarad si koupil ve stejny cas nezavisle na mne Maxona a kdyz jsem to videl, slysel a projel, nelituju ani koruny za PCX. Obcas vzbuzuju u okolojdoucich usmev, protoze mam velkou vyklapecku s HF sadou, bundu a kalhoty s protektorama, boty a sedim na "pincku", ale je to moje ochrana a oni vi prd
Za tyden jsem na ni nalital pres 400 zabavnych km a pomalu budu mít zajeto to nejnutnejsi.