Vinstr píše:Právě jsem se vrátil od Šmuclera z Plzně měli tam jednu skladovou červenou PCX 150 r2012 tak jsem ji vzal a jel jsem na ní 150km domů na Šumavu ale kosa ukrutná. Jel jsem s origo plexi !!!!!Tam jsem jel na Kymco 125 Agility City ( kterou ode mně odkoupili) a domů na PCX ale je to sakra rozdíl. Dali mi tam jako bonus kufr Givi. Chtěl jsem nějaké turistické plexi, ale měli od jen od Givi. Myslel jsem něco jako ERMAX +25, nebo se mi líbí TPC jako má Kupeček můžete mi poradit??? Jo a garanční prohlída v 1000km u něho stojí 1800Kč prý se musí odšroubovat všechny plasty a dělají se prý ventily a mnění motorový olej prý moc práce s plasty ale ta cena???????
první garanční prohlídka po 1000 km v Nokamotu Hradec Králové....a teď se drž cca 260 kč platíš pouze olej...práce mechanika zdarma...druhá prohlídka na 4000 km cca 1200 kč....v obou případech výměna oleje a seřízení ventilů...odšroubovávat všechny plasty opravdu není nutné...stačí odmontovat zadní madlo poté vyjmout úložný prostor se sedadlem a na konec odmontit levý spodní plast pod nášlapem...zase tak moc práce to není.