Honda PCX 125 - volná diskuze

Diskuze o čemkoli.

Re: Honda PCX 125

Příspěvekod forester » 06 bře 2013, 22:08

Gratulujem mozek,veselák a iný je vás už ako hadov ani to nestačím registrovať,tá modrá je pekná vydel som ju v sobotu naživo,som zvedavý či sa niekto z vás dostaví na sraz a predvedie sa v plnej paráde.
Mozek aké starosti si ty robíš s parkovaním a lístkami,načo máš skúter,fukni ho niekde na chodník kde je viac miesta aj pre chodcov a kašli na platený box,v živote som tak neparkoval.
Štít nikto nevymieňa na leto aspoň som to nepočul aj keď by sa to niekedy hodilo :D Jáj ako vám tu zalúbenosť do PCX závidím aj ja som bol až po uši :mrgreen:
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km
forester

2500+

Reputace: 670
Skútr / moto: Honda ADV 350

Příspěvekod Doupik » 06 bře 2013, 22:45

Mozek píše:A další věc čistě všeobecná...jak to sakryš řešíte s lístkem, když parkujete na placenejch parkovištích? :lol:

Jinak to PCX je fakt famozní. :wink:

Motorky buď:
1. parkují na jakémkoliv místě kromě vyhrazeného bez nutnosti platit (tedy vč. rezidenčních zón apod.
2. do garáží a parkingů, kde si bereš lístek z automatu se závorou, si lístek bereš do kapsy, ne za okno
3. do ostatních parkoviští platíš vjezdem a odjezdem borci

Tak z jakého parkoviště bys chtěl dávat lístek za okno :-D?
Doupik

100+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda PCX, chci NC750X
Tuning / úpravy: michelinky, černý plast pod plexi, bílé reflexní pásky na kolech, bílý kufr Givi, bílá helma Shark

Příspěvekod veselák » 06 bře 2013, 22:49

forester píše:Gratulujem mozek,veselák a iný je vás už ako hadov ani to nestačím registrovať,tá modrá je pekná vydel som ju v sobotu naživo,som zvedavý či sa niekto z vás dostaví na sraz a predvedie sa v plnej paráde.
Mozek aké starosti si ty robíš s parkovaním a lístkami,načo máš skúter,fukni ho niekde na chodník kde je viac miesta aj pre chodcov a kašli na platený box,v živote som tak neparkoval.
Štít nikto nevymieňa na leto aspoň som to nepočul aj keď by sa to niekedy hodilo :D Jáj ako vám tu zalúbenosť do PCX závidím aj ja som bol až po uši :mrgreen:

Díky Forester,na sraz se asi nedostanu :(
veselák

50+

Skútr / moto: CPI Oliver sport 50,HONDA PCX 125 modrá (2013)

Příspěvekod mikysek » 06 bře 2013, 22:50

veselák: co jsem koukal, tak do konce týdne bude teplo, ale možná do toho bude pršet. A příští týden to zase všichni uklidíme, protože bude pod nulou.
[img]http://www.ceskybenzin.cz/prum_ikona/10922.png[/img]
mikysek

10+

Skútr / moto: Honda PCX 125

Příspěvekod zdezajh » 06 bře 2013, 22:56

Gratuluji všem k novým strojům.Ta modrá je moc pěkná, ale i ty ostatní.

veselák:před týdnem jsem si je prohlížel v ČB.Měli na nich cedulku novinka.Já si tam budu brát SH,ale bude asi až v půlce března.Já jsem z JH.Tak ať krasavec slouží.
zdezajh

25+

Skútr / moto: Honda SH125i 2013

Příspěvekod veselák » 06 bře 2013, 23:04

zdezajh píše:Gratuluji všem k novým strojům.Ta modrá je moc pěkná, ale i ty ostatní.

veselák:před týdnem jsem si je prohlížel v ČB.Měli na nich cedulku novinka.Já si tam budu brát SH,ale bude asi až v půlce března.Já jsem z JH.Tak ať krasavec slouží.

já kupoval taky v CB v HONDA BARTYZAL,příjemní kluci tam jsou.Na SH jsem koukal,taky vypadaj pěkně.
veselák

50+

Skútr / moto: CPI Oliver sport 50,HONDA PCX 125 modrá (2013)

Příspěvekod sedli » 06 bře 2013, 23:11

:D
Naposledy upravil sedli dne 07 bře 2013, 01:05, celkově upraveno 1
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod taky pcx » 07 bře 2013, 00:45

To mikysek - Tak aby bylo jasno, moje reakce - to je hnus pane velebnosti - měla dva směry.

1/ ta Doupíkova fotka - rozsekaná PCX je fakt hnus
2/ bastlení čínskejch plastů - narval bych jim to do pr...le a nic nepřebíral. Bude to stát určitě raketu a za svoje peníze bych chtěl neděravý pasty. Hned jsem ti psal aby jsi to prodal a koupil nový a to ještě neznám cenu??? Mimochodem stáli jsme za sebou na skůtršňůře,byl jsem hned za tebou, měl jsi nakřivo plotnu... už víš???

Kluci prosím,berte moje komentáře s rezervou, tohle fórum mám sjetý od začátku do konce a moje reakce někdy budou trochu upřímný. Chápu, že jste nadšený z nový mašiny, ale ona není až zas tak nová a vše už se tady probralo, stejně tak jak se to probírá na PCX 150. Nahoře je taková kolonka kde se dá hledat, stačí zadat plexi, olej, zajíždění, gumy, prezervativy, nahý baby a včechno vyjede :D :D :D Pokud to nevyjede, tak se zeptejte rovnou Forestera, to je GURU PCX. Najel z nás nejvíc, nejvíc o tom ví a i když ho už nemá, rád sem chodí, trpělivě odpovídá a dokonce dorazí na sraz. Všechna čest ...

Trošku mě taky irituje, jak si všichni gratulujete, že ho máte!?!?!? To si skáčete šipky nebo šuliny do ....... nebo co? Mě nikdo taky nepřál a jsem rád. Nezasírejte prosím tedy tyto stránky. Není nic horšího, než po týdnu číst tři stránky gratulací.

Dále prosím pokud píšu následně po nějakém komentáři, z 99% se to k němu také vztahuje jinak bych měl správně dát citovat nebo napsat .......to: někdo.

Děkuji za pochopení a prosím více čtěte a nebuďte líní. Je pravda, že jsem četl o 200 stran méně, ale ortodoxní PCX-kář to taky přečte
taky pcx

250+

Skútr / moto: PCX

Příspěvekod Mozek » 07 bře 2013, 00:53

Doupik píše:Motorky buď:
1. parkují na jakémkoliv místě kromě vyhrazeného bez nutnosti platit (tedy vč. rezidenčních zón apod.
2. do garáží a parkingů, kde si bereš lístek z automatu se závorou, si lístek bereš do kapsy, ne za okno
3. do ostatních parkoviští platíš vjezdem a odjezdem borci

Tak z jakého parkoviště bys chtěl dávat lístek za okno :-D?

Tak zrovna tahle příhoda byla dnes a to před úřadem, kde jsem to byl registrovat. Ulice s parkovištěm a se značkou od tud-po tud na této ulici se to platí... :) A protože ještě nemám odvahu to postavit někam do potemnělé uličky, tak jsem ani nezvažoval dát to o ulici jinam.

8steve píše:
Další adept, který nakonec dojde prozření, že bez velkýho plexi není skútr skútrem. Je potřeba poslat nápor vzduchu až nad helmu, teprve pak je to ta pravá pohoda. A o tom má skútr být.

Tak to zas ne. To velký plexi jak má například Givi na PCX..to bych si tam nedal ani zadarmo :)
Navíc dívat se přes sklo a užívat si bezvětří na to mám auto. :wink: Takže to nějak přežiju.
Mozek

25+

Skútr / moto: Honda PCX 125

Příspěvekod taky pcx » 07 bře 2013, 01:04

Pokud by to někoho zajímalo, dnes jsem najel s PCX 125 nakitovanou na 164 100km. Neznám zatím maximálku, ale akcelerace je nebe a dudy. Předjíždění je zážitek stejně tak jako jízda do kopce, dokonce ve dvou. Kdo váháte, neváhejte. Je to super. Doporučuji ale s variátorem a výfukem :D
taky pcx

250+

Příspěvekod Doupik » 07 bře 2013, 01:20

Tak zrovna tahle příhoda byla dnes a to před úřadem, kde jsem to byl registrovat. Ulice s parkovištěm a se značkou od tud-po tud na této ulici se to platí... :) A protože ještě nemám odvahu to postavit někam do potemnělé uličky, tak jsem ani nezvažoval dát to o ulici jinam.

Jo ale motorky prostě neplatí na parkovacích automatech, značka neznačka :-)

taky pcx píše:To mikysek - Tak aby bylo jasno, moje reakce - to je hnus pane velebnosti - měla dva směry.

1/ ta Doupíkova fotka - rozsekaná PCX je fakt hnus
2/ bastlení čínskejch plastů - narval bych jim to do pr...le a nic nepřebíral. Bude to stát určitě raketu a za svoje peníze bych chtěl neděravý pasty. Hned jsem ti psal aby jsi to prodal a koupil nový a to ještě neznám cenu??? Mimochodem stáli jsme za sebou na skůtršňůře,byl jsem hned za tebou, měl jsi nakřivo plotnu... už víš???

Ale já si ty díly objednával sám, respektive přes borce tady na fóru, za 12 místo 25 tisíc co byla nabídka MCH Honda vč. slevy co mám kartu za koupení u nich :-D Akorát ty díry jsme nějak nevymysleli :) Takže jak píšu, motorka by stála opravit asi 40+ tisíc, kdyby to bylo z dealerství.

Nakonec to stejně bude pekelně drahé, protože já ještě nad běžnou opravu kupoval nové pneu, reflexní proužky, černý místo bílého plastu pod plexi štít a teď ty žárovky.
Naposledy upravil Doupik dne 07 bře 2013, 01:23, celkově upraveno 1
Doupik

100+

Skútr / moto: Honda PCX, chci NC750X
Tuning / úpravy: michelinky, černý plast pod plexi, bílé reflexní pásky na kolech, bílý kufr Givi, bílá helma Shark

Příspěvekod taky pcx » 07 bře 2013, 01:27

je to jedno, měl jsi to prodat, teď to bude zbastlenina :cry:
taky pcx

250+

Příspěvekod Mr. X » 07 bře 2013, 01:37

Mozek píše:Tak zrovna tahle příhoda byla dnes a to před úřadem, kde jsem to byl registrovat. Ulice s parkovištěm a se značkou od tud-po tud na této ulici se to platí... :) A protože ještě nemám odvahu to postavit někam do potemnělé uličky, tak jsem ani nezvažoval dát to o ulici jinam.

Když jsi šel registrovat, tak si snad byl bez značek, ne? Kde nejsou značky, není ani majitel :D

taky pcx píše:Kdo váháte, neváhejte. Je to super. Doporučuji ale s variátorem a výfukem :D

A pomalu budeme na ceně nějaký nový 300ccm jako ty :mrgreen:

Helmy co se vejdou pod sedlo PCX
Části servisního manuálu PCX
Hodinky na PCX
Plexi na PCX
Blastery (chrániče rukou) na PCX
Mr. X

100+

Skútr / moto: PCX125

Příspěvekod dutosvarc » 07 bře 2013, 17:46

Zdravíčko pánové dneska se mi stalá také příhoda mám pcxko přesně týden a dnes jsem se byl projet do Svitav a byl jsem na hlavní a zatáčel jsem doleva a borec na vedlejší taky zatáčel doleva a nedal mi přednost a trocho do mě tuknul a já jsem to automaticky položil na pravou stranu takže chuděrka moje je celá odřená a má popraskaný plasty na pravý straně + odřenej výfuk a pokurvený zrcátko naštěstí to nebyl hajzl a dalo se snim domluvit tak uznal že to byla jeho chyba všechno jsme na místě sepsali a bylo to v cajku tak jsem hned volal na pojištovnu tak snad to dobře dopadne a všechno mi jeho pojištovna zaplatí. Jenom se chci zeptat kolik si myslíte že tak oprava může stát....díky za odpovědi ješte ted jsem z toho mimo:-(
dutosvarc

10+

Skútr / moto: černá 2013 125

Příspěvekod tyjo » 07 bře 2013, 17:58

No to je radost, pošli fotku ať je vidět co je poškozené, třeba to bude totálka :-)))). Jestli si volal na infolinku pojišťovny, tak tam Ti vždy řeknou, že to zaplatí, ale jde o to jak jste to napsali na ten euroformulář, měl si možná štěstí že jste se srazili, kdyby nedošlo ke střetu je to pak dost těžké prokázat, že si třeba nejel rychle nebo tak něco......
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík :-)
Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
tyjo

500+

Reputace: 18
Skútr / moto: KYMCO CITY AGILITY 125 - bílá r.v. 2011
Tuning / úpravy: Válec NARAKU 160 ccm, reflexní proužky, kufr, reflexní vesta :-), Kamera MAGICAM SD21 už není v záběhu, ale spíš v záhubě.

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek