Mr. X píše:Mám parkovací místo o délce 5,3m, auto je dlouhý 4,3m, pcx je široký 0,74m, takže jestli dobře počítám, při postavení ke zdi mi zbejvá cca 25cm mezi autem a motorkou a problém s tím nemám (ale jsem dost hubenej).
EDIT: Teď jsem byl v garáži tak jen abych to upřesnil... šířka pcx je sice 0,74m, ale to je asi přes řídítka, který jsou při parkování vytočený, takže šířka je menší (možná 0,5m), takže toho místa tam mám na moto skoro metr resp. půl metru na vystoupení a postavení na stojan, ale každopádně by se to dalo i na menším prostoru.
Gandalf píše:Mozek: A nestálo by za to vymyslet nějakou podložku, event. dvě vrstvy nějaké plastové plotny, které po sobě jdou snadno posunovat. Postavil bys to na stojan a pak lehce přišoupl ke zde, jak potřebuješ. O něco nákladnější by pak byla "montážní plošinka", kovový obdélník na 4 kolečkách. Postavíš na něj skútr stojanem a najedeš si kam potřebuješ s minimální silou. Něco podobného si dělal "Tatík" a dával na SF fotku, ale dá se to i koupit. Rozměrově stačí mít podložený jen stojan a kolo, které se dotýká země, takže to není až tak velká plocha.
Vypadá to TAKHLE
taky pcx píše:Pepo, já to beru, pošli mě to zase na dobírku, jenom neznám cenu, nemáš to ještě na shopu. Díky M.
Ipepa píše:Ahojte,
konečně budou skladem... Řešil jsem to asi 8 měsíců..
http://www.pcxclub.cz/aktuality-novinky-akce.htm?id=25
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků