..veď ja som o tom už písal dva krát.. resp. pýtal som sa, že koľko už len môže ten systém ušetriť benzínu. minimálne ako som očakával. tuším som tipoval tak cca deci benzínu na celú nádrž... Ale aspoň je to potvrdené. Btw.nepamätám sa, že by teba alebo hocikoho iného za to niekto v tomto threade "kameňoval"(za pripomienku o zbytočnosti systému stop and go) . ak si pamätám, tak sme ti "nakladali" za tvoju už ošúchanú pripomienku o tom, že na skútri sa musí dať odviezť vrece cementu resp. ako si nám už aj fotom dokázal 20kg zemiakov..
(nič v zlom..
)
Ja by som ale potreboval vedieť ako je to s meraním oleja. pretože v manuáli je napísané, že by hladina oleja po nameraní mala byť cca v strede tej meracej, vrúbkovanej časti. Len je tam malý problém. Tá časť, kde sa táto mierka vsúva je šikmo, tz, že po vytiahnutí je na jednej strane mierky olej vyžšie. A dostávam sa k jadru. Ktorá časť, strana je potom smerodajná? tá kde je olej vyžšie alebo tá kde je olej nižšie? Pretože je mám po doliatí olej na jedne strane na vrchu mierky a na druhej v strede. Ak má byť ale olej na jednej strane v strede a na druhej dole, tak tam mám oleja veľa.. Je to dosť komplikovane vysvetlené, ale lepšie som nevedel. Viete mi s týmto niekto poradiť? dik