Když fotíš nějaký rok tak si zvykneš řídit jednou rukou :-D. A ano, technologie mi stačila, na to kolik jsem za ní vyplácal peněz Díky, časem hodím i další a díky za hodnocení
Ahoj Pepo,mě to můžeš rovnou poslat, však už na to taky pěknou dobu čekám. Hlavně že to ale dorazilo Díky Marcel Adresu fakturační a pro zaslání pošlu do SZ.
Tuning / úpravy: Plexi TPC,přečalouněné sedlo,zrcátka s led blinkry,brzdová,koncová a blinkry pod sklíčky kufru,stříbrné víko kufru a kryt výfuku,závažíčka řídítek a nastavitelné páčky od bikers,vyhřívané gripy Oxford
milllisek: Máte už někdo s tím kitem zkušenosti ?.......kolik to jede [/quote] Zatím mám najeto pouze 80km takže jsem maximálku nezkoušel ovšem krouťák je o hodně lepší. Maximálka bude hlavně záležet na variátoru. Jak to vyzkouším víc dám vědět.
Tuning / úpravy: Plexi TPC,přečalouněné sedlo,zrcátka s led blinkry,brzdová,koncová a blinkry pod sklíčky kufru,stříbrné víko kufru a kryt výfuku,závažíčka řídítek a nastavitelné páčky od bikers,vyhřívané gripy Oxford
Takřka každý výrobce má několik velikostních verzí, chce to jen vyhledat nabídky prodejců Vím, že tohle vlákno je dlouhé, ale takřka všechny typy plexi jsou zde popsané i vyfocené.