Zdravím.Tu plachtu z lidlu používám už druhým rokem-při parkování venku i v garáži. Za tu cenu maximální spokojenost-ani jsem to nečekal. Přikrejt moto hned po dojetí jsem se zezačátku trochu zdráhal, ale zjistil jsem, že to problém není. Jednou mi plachtu svlíknul vítr a hledal jsem ji po parkovišti. Tak jsem ji od tý doby jistil gumacuky. Potom ale POZOR-jeden večer nečekaně přišel větší vítr a i mezi barákama na parkovišti mi PCXko převrátil na bok
Letošní sezónu jsem ukončil s víc jak 10000 km na tacho a průměrnou spotřebou 2,2-2,3 L/100-ať jezdím jak jezdím. A nebýt toho skácení vetrem na bok tak bez škrábance-takhle má pár prasklinek a odřenin plastů. Na zimu baterku nevidávám, pouze na jaře dobiju a nádrž nechávám plnou. Před prvním vyjetím, příští rok, vyměním olej, filtr a svíčku a zase si bude jen chrochtat blahem
Ventily ještě nebyly dělaný-vhledem ke spotřebě, jízdním výkonům a pětadvacetiletým zkušenostem na moto, je zkontroluju až bude teplo.....na jaře
Jezdil jsem dost v mokru, vlhku a někdy i v dešti-překvapil mě docela špinavý filtr(viz foto). Máte někdo podobnou zkušenost??
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.