sedli píše:gum : Tak se třeba někdy v sezóně potkáme na silnici.
kuře : Na jaře se do toho asi pustím, přes zimu nastuduju a vrhnu se na to s výměnou pneumatiky.
Tak PCX-kaři, já už jsem dnes taky zazimoval skútra. Po hrdlo Vervu 100, pořádně umytá a ve finále leštěnka a ochranný vosk od Sonaxu, už ji mám pod dekou uloženou. Tak za ten rok najeto 15400 Km a nikde mě nenechala
Kdyžtak můj deník na motorkářích, viz podpis
Gratulace.
Prosím tě, kde si objednal ty reflexní proužky? Tím, že mám motorku nabouranou, tak ji budu mít před 2013 sezonou rozloženou (a budu měnit i pneu projistotu) a mohl bych si je tak vklidu nalepit. A umí mi někdo taky udělat jak ty máš pod štítem tu karbonovou folii na tom plastu? Vypadá to dobře
Hele existuje nějaký systém na objedávání náhradních dílů? Já našel jeden v USA, posílají i tady. Jde mi hlavně o kalkulaci te mé opravy, viz fotky pár stránek vzadu.
Když jsem dal do košíku kompletní světelnou jednotku, levý a pravý hlavní přední plast, plast pod štít, plast za řidítky, velký nelakovaný plast pod řidítky, řidítkovou část rámu, tak mi to vyšlo na cirka šest tisíc korun (bez dopravy, bez cla).
Až budu víc času, tak obešlu servisy, aby mi udělaly nabídku, ale chci znát i váš názor.
Stále doufám, že je jinak rám, vidlice, přední kolo úplně v poho, to bych to jinak fakt mohl vyhodit.